Opera di Setra og deres Tryllefløyten utsettes til 2021

OVERBEVISTE: Gunda Marie Bruce og de andre sangerne på Opera di Setra  i 2018.

OVERBEVISTE: Gunda Marie Bruce og de andre sangerne på Opera di Setra i 2018. Foto:

DEL

- Pågangen har vært stor, salget godt og solistene et skikkelig «dream-team». Men på grunn av situasjonen med Korona-virus og de nye retningslinjene til regjeringen blir det dessverre ikke Opera på setra i år, sier Lars Eggen.

Opera Di Setra skulle presentere intet mindre enn Mozarts siste opera: Tryllefløyten.

Eventyroperaen om prins Tamino som skal redde Pamina fra Sarastros rike, sendt ut fra Nattens dronning (ja, det er den syke arien med de absurd høye tonene!) sammen med fuglefangeren Pappageno. En ambisiøs satsning blir derfor satt på vent.

Mange av rolleinnehaverne var kjente fjes, men også noen nye bekjentskaper. Det var duket for et fantastisk solist-team, men nå må forestillingen utsettes på grunn av tiltakene som er satt i verk.

- Det er selvfølgelig leit å ikke kunne spille opera på fjellet i år. Vi har hatt en utrolig utvikling de siste årene, og vi gledet oss virkelig til Tryllefløyten som har stått på ønskelisten lenge. Helse er likevel viktigst, og vi er glad for at regjeringen har kommet med tydelige retningslinjer, sier Eggen.

Han kan opplyse om at forestillingen vil komme publikum til gode

- Vi avlyser ingenting, vi bare flytter hele operaen ett år frem i tid, smiler Eggen.

Tryllefløyten blir utsatt til 2. – 4. Juli 2021.

- Vi jobber med å finne en løsning slik at vi kan komme i kontakt med alle som allerede har kjøpt billett. Vi vil i utgangspunktet flytte alle kjøpte billetter til 2021, men billetter kan også refunderes. Ta kontakt med oss om du lurer på noe, avslutter Eggen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken