Ingunn har 400 liter mjølk hun gjerne skulle blitt kvitt

Ingunn Vangen Lunåsmo med noen av de 400 literne med mjølk hun håper noen vil kjøpe for en billig penge.

Ingunn Vangen Lunåsmo med noen av de 400 literne med mjølk hun håper noen vil kjøpe for en billig penge.

DEL

Ingunn Vangen Lunåsmo var matsjef under Hovedløpet og Landsleiren i orientering som har blitt arrangert på Tynset de siste dagene. Nå når moroa er over har hun litt til overs.

- Stolt, lykkelig og sliten

- Det vi har igjen nå er i all hovedsak mjølk og kokt skinke, i tillegg til noen brød. Om noen ønsker å kjøpe mjølk eller kokt skinke billig så ta kontakt med meg, vi kaller det et ti kroners-marked. Maten er lagret på Nord-Østerdal Videregående skole og der har jeg kun tilgang på dagtid, så utleveringen må bli på dagen torsdag eller fredag, sier hun.

Tynset IF orientering har hatt besøk av 400 ivrige orienteringsløpere i nesten en uke og Vangen Lunåsmo innrømmer at det var litt vanskelig å beregne eksakt hvor mye mat de trengte.

- Det ble nok bestilt litt mye mjølk. Jeg bestilte 1300 liter, men hadde faktisk tenkt å bestille 1500 liter, smiler hun og fortsetter:

- Vi kikket på hva de hadde bestilt under tidligere arrangement. Det var så veldig forskjellige der også, så det var vanskelig å vite. I tillegg spiller været litt inn, og vi var kanskje litt vel rundhåndet med juicen, for det har gått veldig mye juice.

Hun, hovedleder Mari Gullbrekken Schjølberg og løpsleder Britt Vangen Sandvold er i gang med ryddingen inne på NØVGS når Arbeidets Rett treffer matsjefen. Hun ønsker å takke de som bidro på kjøkkenet under arrangementet.

- Jeg har hatt fantastisk hjelp her. Både kolleger og familie har virkelig stilt opp under hele arrangementet. Blant andre Tor Petter, mannen min, som har vært en utmerket assistent. Nå håper jeg noen hjelper meg med å bli kvitt mjølka, den har utløpsdato 14. august så den holder seg lenge enda, da vil jeg være helt i mål, avslutter hun.Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags