Gå til sidens hovedinnhold

Os damekor inviterer til konsert

-Syng med oss, oppfordrer Os damekor, som inviterer til sin første konsert etter at pandemien satte en stopper for det meste. Onsdag 6. oktober inviterer koret til konsert med allsang i Fensal, Os samfunnshus.

Sammen med dirigent Gro Kjelleberg Solli har koret hatt en kort og intens øvingshøst, med stor sangglede. - Å endelig få møtes, synge sammen og dele musikkgleden har vært en fantastisk følelse, sier koret, som håper at sanggleden vil smitte over på publikum.

Gjennom pandemiåret har det vært dårlig med både øvelser og konserter, men da øvingene startet opp i høst, var de aller fleste av korets drøyt 20 medlemmer på plass.

De som kommer på konserten i Fensal vil få høre både gamle og nye sanger, med et vidt sjangerspenn, på norsk og engelsk. - Og deler av programmet byr på både flørting og slengkyss, røper koret.

Og ikke nok med at det igjen er lov å stå tett sammen og synge for et fullsatt lokale. Det er også lov å servere kaffe og hjemmebakte kaker, så på konserten blir det både kaffepause og åresalg med rikholdig utvalg av gevinster.

Gro Kjelleberg Solli, som både er dirigent og kulturskolelærer, håper også på å få med noen unge gjestesolister fra kulturskolen.

-Det er egentlig bare å sette av onsdagskvelden og ta turen til Fensal. Konserten er for både unge, gamle, damer og menn, og skulle du være dame og lure på om kor er noe for deg, så er det ekstra god grunn til å møte opp. Kanskje blir du fristet til å komme på øvinger og bli med oss i koret, frister Os Damekor.

Kommentarer til denne saken