På Øra kan barn og unge møte hver eneste ukedag i hele juli og bli med på organisert trening, helt gratis

- Vi slår et slag for barn, ungdom og deres familier, sier Dagfinn Moen i Røros IL.

DEL

I likhet med det meste ble det stillstand også for idrettstilbudet for barn og unge etter 12. mars. På Røros tas det nå et solid tak for å aktivisere barn og unge opp til 18 år, med utgangpunkt på Øra og fotballbanene der.

- Vi kjører et tilbud med fotballtrening hver ukedag fra og med onsdag 1. juli, til og med 31. juli, forteller Dagfinn Moen.

Treningen er organisert, med kvalifiserte trenere.

- Det blir ikke bare ren fotballtrening, men også aktiviteter med andre elementer enn fotball i omkringliggende fasciliteter rundt Øra, forteller Moen.

Han presiserer at dette er åpent for alle, det er gratis og det krever ingen påmelding. - Det vi må gjøre er å registrere alle inn. Det er et krav i forhold til koronabestemmelser, sier Moen.

Han mener antallet skal kunne håndteres med alle banene og områdene de har til rådighet.

- Vi har med seks trenere. Det er Mate Maraca, Birger Sæther Wessel, Adnan Sukurica, Håkon Engzelius Breen, Armin Sukurica, Andrew N. Buchanan, informerer Moen.

Han forteller at tilbudet også er åpent for spille fra naboklubber og feriegjester.

Det er Røros IL som står bak tilkbudet med støtte fra Røros kommune, Røros idrettsråd, Bobil-fondet i idrettslaget, fotballgruppa i Røros IL, Rørosbanken og Ren Røros.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken