Påsken Nordpå

Nordpå Fjellhotell: I Aunegrenda i Haltdalen ønsker vertskapet på Nordpå velkommen til turgjester skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Foto: Privat

Nordpå Fjellhotell: I Aunegrenda i Haltdalen ønsker vertskapet på Nordpå velkommen til turgjester skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Foto: Privat

Artikkelen er over 3 år gammel

I påskeavisa til Østlendingen og AR hadde noe falt ut og linjer forflyttet seg, så opplysningene om påskeåpent ved Nordpå Fjellhotell var ikke korrekt. Det har medført ekstra bry for vertskapet på Nordpå Fjellhotell.

DEL

|- Folk sender e-post og vil bestille bord, men vi har dessverre ikke åpent alle dager, sier daglig leder Elvine Johansen.

Påsken på Nordpå starter nemlig ikke før skjærtorsdag, med klassisk afterski. For de sultne serverer de kjøkkensjefens egen burger, og når kjøkkensjefen heter Faste Grøt lover det godt for smaken.

Langfredag og påskeaften blir det åpen café, med middagssalg og salg av burger fra klokka ett på formmiddagen til sju om kvelden.

På menyen frister de med lammefrikasse på fredag, og stek av storfe på lørdag. Dessert og kaffe er også inkludert disse dagene

- For turfolk og andre friluftsentusiaster som ikke ønsker middag, byr vi på kakao eller kaffe og hjemmebakst. Vi lager også takeaway turpakke for alle som vil ha med seg noe godt ut. I den er det valgfri varm drikke, kvikk-lunsj og appelsin, forteller Johansen.

Hun har vært daglig leder på Nordpå Fjellhotell sia nyttår og er vertinne i sin første påske ved hotellet.

LES OGSÅ: Folketallet ti-dobles under Seterhelg i Aunegrenda 

- Vi har fullbooket hele sjølhusholdsavdelingen, så her er det folk og skiutfart og liv og røre. Torsdag, fredag og lørdag ønsker vi velkommen til andre også. Selve hotellet er stengt, fordi vi kom for sent i gang med markedsføring av årets påske. Noen bestillinger har det vært, men ikke nok til at det er regningssvarende å holde åpent.

- Men, neste år! Da satser vi på fullt hus. Det gleder vi oss til, sier Elvine Johansen.

Fiberbredbånd til Aunegrenda og Hessdalen 

Artikkeltags