Mistenkelig dødsfall i Tydal

En 70 år gammel mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag fredag ettermiddag.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

En 70 år gammel mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag fredag ettermiddag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Tydal (NTB-Linus Røvik Hauge): En 70 år gammel mann er funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag. Kriminalteknikere er på stedet.

Politiet fikk melding om dødsfallet av en person som bor i samme hus som 70-åringen like før klokken 10.30 fredag formiddag.

– Vi sendte en patrulje til stedet. Da de kom fram og fikk undersøkt stedet, så besluttet vi at det skulle tas utvidet undersøkelse av åstedet. Krimteknikere er derfor sendt dit, sier etterforskningsleder Eivind Gulseth i Selbu og Tydal til NTB.

Avhør og rundspørring

Avdøde er en 70 år gammel mann. Han bodde i samme hus som personen som meldte fra om dødsfallet, men relasjonen deres er ikke bekreftet. Ifølge NRK var det hans tidligere samboer som kontaktet politiet.

– Funn på stedet gjør at vi ser oss nødt til å undersøke åstedet mer enn overfladisk. På det nåværende tidspunkt kan vi ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt, sier Gulseth.

Ifølge NRK hadde mannen synlige skader. Politiet har allerede gjennomført flere avhør og en rundspørring i området rundt huset der mannen bodde.

– Det er ingen som har sett noe konkret, sier Gulseth.

Obduseres fredag

70-åringen er norsk, men kommer ikke fra den lille kommunen med 800-900 innbyggere. Kommunen grenser til Sverige i øst, Røros i sør, Meråker i nord og Selbu og Holtålen i vest.

– Avdøde blir forhåpentligvis obdusert fredag kveld. Vi håper derfor å kunne ha en del svar tidlig lørdag morgen, sier etterforskningslederen. (©NTB)

Artikkeltags