Gå til sidens hovedinnhold

Politiet ønsker å komme i kontakt med mørkhåret mann etter hendelsen på Røros hotell i romjula

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet i Trøndelag pågrep en mann i 20-årene lørdag 28. desember etter at en 19 år gammel kvinne ble funnet bevisstløs og hardt skadd i en trapp på Røros hotell like etter midnatt.

Politiet har vært i kontakt med flere vitner i saken, og mange som var på stedet har meldt seg.

– Vi ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner som var på Rørosaften, som kan sitte på interessante observasjoner. Det var gjester på arrangementet som fant og varslet vaktene om at det lå en livløs person i en av hotellets trappeoppganger, sier avsnittsleder på Røros lensmannskontor, Øyvind Unsgård. Han fortsetter:

Det er ønskelig å komme i kontakt med en av disse personene som var på stedet. Det var en mann iført en mørk T-skjorte, kort skjegg og mørkt hår.

Videre så ønsker politiet å komme i kontakt med dem som har biler med dashcam som har kjørt i området Røros hotell i tiden 27.12.19 klokken: 23:30 – 00:30, og som kan ha filmet noe som kan være av interesse for politiet.

Samtidig så ønsker politiet å komme i kontakt med gjester på Rørosaften som kan ha bilder eller filmklipp som kan være av interesse for politiet.

Fornærmedes tilstand pr. nå gjør at det er vanskelig å gjennomføre et avhør. Politiet vil fortløpende vurdere tilstanden, og vil avhøre henne så snart det lar seg gjøre, opplyser Unsgård.

Politiet kan kontaktes på politiets tipstelefon 734 89 400, eventuelt 02 800.

Kommentarer til denne saken