Trygve Slagsvold Vedum med selvstendighetsgaranti til Folldal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

På sitt besøk i Folldal torsdag i forbindelse med valgkampen underskrev både Trygve Slagsvold Vedum og de to listetoppene i Folldal, Egil Eide og Bente Fossum under på den såkalte selvstendighetsgarantien til Senterpartiet.

Med denne selvstendighetsgarantien garanterer Senterpartiet at de vil arbeide for at dagens kommuner skal bestå som selvstendige kommuner og at de vil motarbeide faktisk og økonomisk tvangssammenslåing av kommuner.

Det var godt oppmøte på torvet i Folldal da Vedum var på besøk. Det lokale Senterpartiet vartet opp med kaffe og kaker og Vedum fikk god kontakt med publikum.

Vedum kom inn på både sentralisering i landbruket og ikke minst kommunesammenslåing i sin appell.

Ettersom landbruket er en stor og viktig næring i Folldal spurte vi Vedum hvordan Senterpartiet mener at bondens inntekt skal heves?

-Det må en vridning til med hensyn til tilskuddsordningene svarte Vedum, og i tillegg må tollvernet opprettholdes sier han videre, fordi tollvernet skal sørge for at norske landbruksvarer vi har forutsetninger for å produsere selv ikke blir utkonkurrert av billig importert mat.

Hvordan skal Folldal ta tilbake ordføreren lurte vi på og leder i Folldal Senterparti Jon Olav Ryen svarte følgende:
-Vi satser på et minst like godt valg som sist, kanskje enda bedre. Det skal mye til å få rent flertall, så valgresultatet vil vise hvilke samarbeidsløsninger som byr seg fram. Folldal Senterparti er løsningsorientert. Vi tror velgerne har tillit til oss, og til at våre kandidater øverst på lista representerer en god blanding av erfaring og friskt pågangsmot forteller Ryen.

Vedum oppsummerte møtet i Folldal med at han var godt fornøyd med oppmøtet, og ikke minst det flotte været som var på torsdag, og at han har stor tro på at Senterpartiet skal gjøre et godt valg både i Folldal og ellers i landet.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken