Erlend er på vei inn i Senterungdommens sentralstyre

Erlend Kvittum Nytrøen, Sp

Erlend Kvittum Nytrøen, Sp

DEL

Valgkomiteen i Senterungdommen har kommet med sin innstilling til nytt sentralstyre for perioden 2019-2020.

Jesper Nohr fra Trysil er innstilt som ny internasjonal leder, mens Erlend Kvittum Nytrøen fra Tynset er innstilt som 2. vara.

Torleik Svelle fra Lillehammer innstilles som ny leder. Nytt sentralstyre skal velges på Senterungdommens landsmøte, som vil foregå 8.-10. november på Fornebu.

Jesper Nohr ble valgt som sentralstyremedlem i Senterungdommen i 2018, og har ledet profileringsutvalget i organisasjonen det siste året. Før dette var han fylkesleder i Hedmark senterungdom. I tillegg er han nyvalgt fylkestingsrepresentant i Innlandet.

- Jeg setter enormt stor pris på å bli vist denne tilliten! Dette er en gylden mulighet til å dyrke det internasjonale engasjementet mitt videre. Senterungdommen skal være en tydelig stemme mot mer overnasjonal styring, og samtidig se mulighetene internasjonalt samarbeid og handel gir oss. Videre ser jeg fram til et spennende landsmøte, der vi blant annet skal videreutvikle klimapolitikken vår. Det er vår tids største utfordring, og det trengs handling nå, sier Nohr.

Erlend Kvittum Nytrøen er ny i sentralstyret, men har bred erfaring fra organisasjonen. Han han blant annet vært politisk praktikant i Senterpartiet i år, og er for tiden politisk nestleder i Oslo senterungdom. Nytrøen ble valgt inn i kommunestyret i Tynset ved valget i høst.

- Jeg er glad for å bli innstilt og gleder meg til å jobbe sammen med et godt arbeidslag! Særlig viktig og spennende blir arbeidet med Senterungdommens stortingsprogram fram mot valget i 2021, sier Kvittum Nytrøen.


Artikkeltags