Skolesaken i Tynset-valget

Av

Tynset Høyre fortjener stor takk og honnør for å kjøre fram behovet for rehabilitering av den over 50 år gamle barneskolen og vår slitne ungdomsskole i sentrum.

DEL

MeningerFåset og Kvikne har fått investeringer så det monner i de senere årene, som Høyres ordførerkandidat Jan Erik Larsen påpeker, og nå krever at det er på høy tid sentrumsskolenes tur, med sine nærmere 600 elever!

Når Høyres førstekandidat, i tospann med Høyres tredjekandidat Oda Brudevoll Hagen, går på barrikaden med denne saken som partiets hovedsak foran valget, så er det åpenbart mye mer enn valgflesk, som enkelte politiske motstandere hevder i media på en heller simpel måte.

Høyres Oda Brudevoll Hagen og Jan E. Larsen, står for meg som noe av den beste politiske substansen vi finner på valglistene i årets valg på Tynset.

Siste dagers mediedebatt i kjølvannet av Høyres skolesak, avslører mer enn bare synspunkter på saken som sådan:

Mange med meg, leser nok mellom linjene og finner der frø som spirer og kan slå rot til et maktskifte i Tynset etter årets kommunevalg. Høyre og Arbeiderpartiet bør bli toneangivende aktører når det nye kommunestyret konstitueres og makta skal fordeles i Tynset for fire nye og viktige år for regionens viktigste og største kommune.

Artikkeltags