- Siste konsert på Ungdommens Hus Røros før jul er en konsert med to gode og dyktige liveband. Vi håper ung som litt eldre tar seg konsertturen innom neste torsdag, dette blir artut, sier Ove Testad, leder for Ungdommens hus Røros

Pom Poko og DAB skal stå på scenen i Ungdommens Hus torsdag 21. november.

– Etter å ha bemerket seg med sine elleville liveshow både i Norge og internasjonalt, slapp Pom Poko endelig debutalbumet «Birthday» i februar. Og det til stående ovasjoner over store deler av verden. Her hjemme kastet Aftenposten terningen til en 6-er, mens Dagbladet, Dagsavisen, Adresseavisen, VG, Stavanger Aftenblad (og flere) ga en yatzi og vel så det i 5-ere, skriver Testad i en pressemelding.

– Bandet spiller hele 33 konserter i løpet av halvannen måned, og herlig er det at de tar turen innom Røros. Som vi gleder oss, forteller lederen.

Testad opplyser at supportband denne kvelden er Røros-trioen DAB, som ønsker ingenting annet enn at publikum går hjem med et større smil enn da de kom.

De ga ut debuten «Rastløs EP» i 2017. Sommeren 2018 gjestet de Livestockfestivalen og slapp singelen «Kanskje» samme høst med påfølgende turné, blant annet som support for Hanne Kolstø.

Konserten er gratis for alle under 18 år og arrangementet er rusfritt.