Prøv Rettens nye nyhetsapp: Gir deg nyheter du interesserer deg for

Nettansvarlig i Arbeidets Rett, Christian Søberg, viser frem appen som gir deg muligheter til å personalisere din nyhetsstrøm og samtidig få pushvarsler fra nyheter som du interesserer deg for!

Nettansvarlig i Arbeidets Rett, Christian Søberg, viser frem appen som gir deg muligheter til å personalisere din nyhetsstrøm og samtidig få pushvarsler fra nyheter som du interesserer deg for! Foto:

Nå kan du gjøre avisen din enda mer din. I Rettens nyhetsapp kan du nå personalisere hvilke nyheter du ønsker å lese aller først.

DEL

– Dette er en fantastisk mulighet for alle som vil holde seg oppdatert på de nyhetene man interesserer seg mest for, sier nettansvarlig i Arbeidets Rett, Christian Søberg.

Lik Arbeidets Rett på Facebook!

Om det er fra stedet du kommer fra, fotballklubben du elsker eller nyheter fra næringslivet - har du nå muligheten til å personalisere dine nyheter utifra emneknagger og samtidig få pushvarsel på mobilen når det skjer noe.

Appen er mulig å laste ned for iOS fra App store og for Android-telefoner.

Vi introduserer "Oppdateringer for deg". Ved å klikke på "For deg" på bunnmenyen kan du personalisere din egen nyhetsstrøm basert på det som interesserer deg. Du får det i nyhetsstrømmen når det skjer og du kan også velge hva du ønsker å se i nyhetsstrømmen og få pushvarsel på.

Se video: Slik gjør du det!

  Med Rettens nyhetsapp kan du enkelt personalisere dine nyheter utifra hva du ønsker å lese. Du kan også få pushvarsel direkte på mobilen!

  – Appen gir deg mulighet til å følge inntil 20 emner fra avisa. Du kan velge å få pushvarsel om enkelte emner du er spesielt opptatt av, og å samle flere emner i din personaliserte nyhetsstrøm i appen, sier Øystein Spillum, produkteier for mobil-apper i Amedia Utvikling.

  Amedia forvalter appene for over 80 aviser og publikasjoner. Slik funksjonalitet har vært etterspurt av brukerne fra en rekke aviser over lengre tid.

  – Brukerne har over lengre tid etterspurt muligheten for å kunne følge spesielt godt med på noen temaer man er engasjert i. Dette ser vi spesielt gjelder yngre brukere. Denne store oppdateringen har vi jobbet med det siste halve året, og har vært grundig testet.

  LES OGSÅ: Amedias lokalaviser deler ut 25 millioner kroner

  Geografi mest populært

  Appen har vært i bruk i flere aviser. Spesielt ser brukere ut til å ønske å følge med på sin geografi.

  – Vi vet at det å følge med på hva som skjer nært sitt eget bosted på mange måter er det aller viktigste for mange brukere, forteller Spillum.

  I tillegg er det mange som følger med på emnet Trafikk, altså små og større hendelser på veiene.

  Han understreker at dette ikke vil bli en erstatning for dagens forside, men et supplement.

  – Man vil fortsatt kunne gå til forsida og bli oppdatert på siste nytt og det redaksjonen har prioritert som viktigst til enhver tid.

  Artikkeltags