Setter ned prisen på restavfall på stasjonene

FIAS

FIAS Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Prisene på restavfall på gjenvinningsstasjonene reduseres med 25 prosent i 2017.

DEL

FIAS miljøkalender er også kommet. Den inneholder en oversikt over tømmedager, åpningstider og sorteringstips, og mange har den hengende på veggen hele året. For FIAS er det også viktig at den inspirerer til kildesortering og avfallsreduksjon.

- Årets tema er «Verdt å ta vare på», og vi ønsker med det å sette fokus på hvor viktig det er å ta vare på naturen, og at vi alle må gjøre en innsats for å ta vare på det vi kanskje tar som en selvfølge i hverdagen. Det handler om å unngå forsøpling av nærmiljøet, spredning av giftstoffer i naturen og CO2-utslipp, sier markedssjef Hanne Maageng Olsen ved FIAS.

FIAS begynner utdeling av Miljøkalenderen allerede denne uka, og da får du også en ekstra julesekksekk som du kan bruke til gavepapiret i jula. Husk at gavepapir er restavfall.

- Det er ingen forandringer i ruter og hentedager i 2017, og vi fortsetter med flere lørdagsåpne gjenvinningsstasjoner i sommerhalvåret.

- Budsjettet for 2017 er nå vedtatt, og en god nyhet er at prisene på restavfall på gjenvinningsstasjonene reduseres med 25 prosent i 2017. Men det beste du kan gjøre for å spare penger, er å kildesortere så mye som mulig. Det blir billigere for deg, og ikke minst er det bedre for miljøet, sier markedssjef Hanne Maageng Olsen i FIAS.

Informasjon om hentedager og åpningstider kan du også få direkte på mobiltelefonen, og du kan be om å få en påminnelse dagen før sekken eller dunken hentes. Last ned app'en på www.fias.no/minrenovasjon.

Artikkeltags