Den utgaven av Arbeidets Rett som du nå holder i hånda, eller leser som e-avis på lesebrett, PC eller på mobilen din, er litt «ny» og se på. Vi har flyttet om og gitt noen spalter og sider ny plass i avisa, og sjøl om layouten er nokså gammel-lik seg, har den også et litt nytt uttrykk. Vi har nemlig gjort noen endringer som skal styrke både papiravisa og nettavisa vår, først og fremst for å kunne bruke mer av våre lokale ressurser til å lage godt innhold for leserne.

Det får vi til ved at en del av prosessen med å lage avissidene gjøres på en fellesdesk for hele avisregionen. Der er det dedikerte, flinke grafikere og journalister som har dette som fag. Det frigjør mange timer i uka til at våre to vaktsjefer i stedet kan konsentrere seg om å lage godt innhold til både nett og papir. Slik styrker vi innsatsen og blir mer robuste dersom noen blir syke, og ved avvikling av ferie- og fridager.

Samtidig omprioriterer vi og tar tilbake plassen på side 2 og 3 til nyheter, slik Arbeidets Rett hadde det før i tida. I stedet flytter vi det du er vant til møte der bak i avisa, og både kalenderen og på tråden blir å finne der. Nytt er at vi ønsker oss at enda flere av dere kan sende oss en kort tekst og kanskje et bilde av og til, når dere ønsker forhåndsomtaler. Kom gjerne med tilbakemeldinger, ønsker og respons både på dette og annet! Vi gleder oss til å ta Arbeidets Rett og retten.no enda et skritt videre.