Godt nytt år til alle våre lesere

RATVOLDEN: Bildet er tatt på Ratvolden julekvelden 2017.

RATVOLDEN: Bildet er tatt på Ratvolden julekvelden 2017. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Vi i Retten takker for følget i året som har gått. Det gamle året er på hell og det er på tide og ønske det nye velkommen!

Hver dag forsøker vi å speile regionen vår og folka som bor her. Vi synes vi er privilegert som får fortelle historier, bringe nyheter og dekke både gledelige og mer alvorlige hendelser gjennom året. Vi greier ikke være overalt samtidig, og noen ganger glipper det av ulike årsaker. Sikkert er det at vi hadde ikke greid det på samme måte uten dere, og vi er takknemlig for alle innspill, bidrag og meningsutvekslinger.

Mange har delt bilder og tips i året som har gått. Tusen takk!

Julekvelden i år fikk vi dette bildet av Åse Juveli Berg, og vi lar det være eksempelet på all den enorme frivilligheten og uegennyttige innsatsen som legges ned gjennom ett år i hele Fjellregionen. Uten folk med engasjement hadde regionen vår vært ganske annerledes. På Rugldalen holder Åse Juveli Berg og ektemannen Jon S.Ryen en gammel tradisjon etter Johan Falkberget ved like på sjølve julekvelden.

Åse forteller: "Hver julaften klokka fem drar vi til Ratvolden og ringer jula inn. Med det viderefører vi Johan Falkbergets tradisjon. Opp gjennom årene har det vært all slags vær, fra førti minus til plussgrader, fra mye snø til barmark. I år var det vakkert. Snøskur da vi kom, stjerneklart og måne etter hvert. Det gir en ganske spesiell følelse å stå på Ratvolden og vente på at klokka skal bli fem slik at Jon kan begynne å ringe. Sju stykker var vi i år."

Nå er klokka fem på årets siste dag og kirkeklokkene i hele landet ringer det nye året inn. Send oss gjerne bilder fra din nyttårsaften, enten på SMS til Guri 906 62 117, på epost til redaksjonen@retten.no eller del med Retten på Facebook!

Med ønske om alt godt for det nye året!

Fra alle oss i Arbeidets Rett


Artikkeltags