Fortsatt forsinket bud-distribusjon

TAR TELEFONENE: Teknisk trøbbel med budbøkene gjør at bud-distribusjonen av Retten har vært forsinket med én dag hele denne uka.  På Røros jobber fra venstre redaktør Guri Jortveit og Elisabeth Hovdal og Beate Schjølberg fra markedsavdelingen vår, på spreng for at tjenesten skal bli i orden.

TAR TELEFONENE: Teknisk trøbbel med budbøkene gjør at bud-distribusjonen av Retten har vært forsinket med én dag hele denne uka. På Røros jobber fra venstre redaktør Guri Jortveit og Elisabeth Hovdal og Beate Schjølberg fra markedsavdelingen vår, på spreng for at tjenesten skal bli i orden. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Heller ikke fredagens avis er levert til alle abonnentene i Nord-Østerdalen som får avisa med bud. Den leveres i morgen, lørdag!

DEL

Mange av våre abonnenter i Nord-Østerdalen som får avisa med bud, har ikke fått avisa på riktig dag denne uka. Det skjedde en feil etter en forsinkelse med mandagslevering, som igjen hadde etterslep onsdag og i dag, fredag, har samme feil skjedd igjen.

Det skyldes rett og slett tekniske problemer med budbøkene, så dette gjelder kun abonnenter som får avisa med bud tidlig om morgenen.

Lokalkjente avisbud har i dag levert mange aviser etter hukommelsen, men vi har nå fått melding om det fortsatt gjenstår noen abonnenter i de sørligste kommunene i Nord-Østerdalen.

Disse blir distribuert lørdag!

Vi beklager at det inntreffer ting vi ikke rår med som dette. Mange i Arbeidets Rett har jobbet intenst i flere dager for å finne feilen og forsøke kvalitetssikre at tjenesten som vi er helt avhengig av fungerer. Takk til alle som utviser forståelse!

Vi minner om E-avisa vår som kan leses via retten.no


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken