Vi ønsker å gjenta suksessen fra i fjor, og vil at du sender oss ditt fineste sommerbilde fra Fjellregionen. Delta i konkurransen – og vinn billetter til et av regionens unike kulturarrangement!

Tradisjonen tro er det Arbeidets Rett som lager sommeravisa for Fjellregionen i år også. Vi gir deg full oversikt over det som rører seg av store og så arrangementer i regionen. I fjor startet vi en konkurranse der vi ønsket å engasjere dere til å sende oss bilder som beskriver din sommer i Fjellregionen.

Vi fikk inn mange flotte bildeforslag, og vinneren fikk sitt bilde på forsida av sommeravisa.

Vinneren i år får velge mellom to premier: Enten to billetter til årets forestilling på Opera di Setra i Tylldalen, eller årets oppsetning på Christianus Sextus i gruveruinene på Røros. Så, har du liggende et gammelt eller nytt bilde som du synes er fint? Send det til oss! Det kan være alt fra seterliv, fjellturer, glade bygdefolk, magiske solnedganger - til fantastiske matopplevelser. Det er bare kreativiteten som stopper deg!

Krav som stilles til bildene:

- Det må være et sommerbilde

- Bildene bør fremstille Fjellregionen på en innbydende og estetisk måte

- Bildene bør ha høydeformat, eller være mulig å beskjære til bruk på forsida

Arbeidets Rett forbeholder seg retten til å bruke bildet slik at det passer på forsida, og forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner.

Bildene vil bli kreditert med opphavsmannens navn. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

Send oss et eller flere bildeforslag til vår mailadresse: redaksjonen@retten.no innen 5.juni kl.12.00.