De første som går over til DAB i NØ

Ujevn Budeiekamp: Toini Skaret og Beate Neslund i budeiekamp med Bjørn Morønning som dommer. Arkivfoto: Tore Rasmussen Steien

Ujevn Budeiekamp: Toini Skaret og Beate Neslund i budeiekamp med Bjørn Morønning som dommer. Arkivfoto: Tore Rasmussen Steien

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Tradisjonen tro, styres alt med myndig røst av programleder Arne Helge Dahlen når revyen Gundelachtrøa Nærradio går på lufta 6., 7. og 8. april i Sølnaslottet.

DEL

I følge programlederen går Gundelachtrøa Nærradio over til DAB under forestillingene og blir dermed den første DAB-radioen på lufta i Nord-Østerdal. Så vet vi det!

- Vi harselerer over det ene og det andre. Alvdal Turforening kanskje? De har jo gjort litt forksjellig i år…. I tillegg er det veldig populært med slankeoperasjon i Alvdal, noe vi har sett litt nærmere på, og kommunen får jo sitt som alltid, humrer Dahlen på revygjengen.

– Vi har et nytt innslag som aldri har vært på revy før. Nei, jeg kan ikke fortelle det. Vi har ikke røpt det for noen, legger han litt «indignert» til over journalistens spørsmål om å få del i hemmeligheten.

Kanskje dukker det opp noen gamle gjengangere i form av rollefigurer. Ellers lover Dahlen sketsjer, sang og musikk, og alt slikt som hører en revy til. I en og en halv time skal publikum få kjenne på påskeskratten.

For to år siden introduserte de VIP-plasser. Det er det også mulig å få i år. Plassene går til den som byr høyest, og Dahlen inviterer næringslivet til å gi bud. Selvfølgelig blir det servering til det fasjonable pulikummet på VIP-plassene under forestillingen.

Totalt 15 alvdøler er med i radioprogrammet. To nye aktører, Olav Tronsmoen og Halvor Riset Granrud, har blitt med i revygjengen, og en i den «gamle» staben kunne ikke være med.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken