God sluttspurt ga godt år for Avinor Røros lufthavn

GLIDEBANEMAST: Bildet viser glidebanemasta ved Røros lufthavn. Glidebanen er en del av instrumentlandingssystemet, og gir ankommende fly korrekt innflygingsvinkel inn mot landing. Utstyret driftes av Avinor Flysikring.

GLIDEBANEMAST: Bildet viser glidebanemasta ved Røros lufthavn. Glidebanen er en del av instrumentlandingssystemet, og gir ankommende fly korrekt innflygingsvinkel inn mot landing. Utstyret driftes av Avinor Flysikring. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere fløy med Widerøes rute mellom Gardermoen og Røros i desember 2018 enn året før.

DEL

I desember 2018 fløy totalt 2330 passasjerer med Widerøe-ruta mellom Gardermoen og Røros. I 2017 var det 2277. Veksten er på 2,3 prosent.

– For året som helhet fløy 24.341 passasjerer over lufthavna, mot 24.473 i samme periode i 2017. Det gir en liten nedgang på 0,5 prosent, opplyser lufthavnsjef Gudbrand Rognes.

Han legger til at om man korrigerer for at lufthavna var stengt i forbindelse med asfaltering i to uker sommeren 2018, snakker man i realiteten om en vekst.

Rognes forteller også om god regularitet i desember, og mange fulle fly i tiden rundt julemarkedet. Dette bidro til en god desembermåned.

Artikkeltags