Røros og Os/Nansen slår seg sammen: – Skal kjempe for gode øyeblikk i 3. divisjon

Røros og Os/Nansen slår sammen damelagene før den kommende fotballsesongen.

Røros og Os/Nansen slår sammen damelagene før den kommende fotballsesongen.

DEL

I disse koronatider er store deler av samfunnet satt på hodet, men før den tiden kom var det mye spennende som skjedde med fotballen på Røros. Før denne sesongen er det inngått et samarbeid mellom Os/Nansen og Røros på damesiden.

– Ei spennende spillergruppe skal kjempe for gode øyeblikk i 3. divisjon, og vi gleder oss allerede til å se damene på gressmatta, forhåpentligvis om ikke så alt for lenge! Samarbeidslaget består nå av ei blandet gruppe, både med tanke på alder og ferdigheter, skriver sportslig leder, Odd Erik Trønnes, i Røros IL i en pressemelding.

Fjorårets sesong endte med 2. plass på tabellen i fjerdedivisjon for Røros-damene, mens spillerne fra Os/Nansen imponerte med en sterk plassering i tredjedivisjon.

– Ved å trekke frem ulike ferdigheter og kompetanser, både på og utenfor banen, er vi sikker på at dette er et lag som vil blomstre utover sesongen! Vi er mange med på laget, men har selvfølgelig plass til flere, sier Trønnes.

For øyeblikket følger spillerne en egentreningsplan, men savnet etter fellestreninger og matching på trening er stor, meddeler sportslig leder og avslutter:

– Heldigvis har vi gode minner å se tilbake på, og vi gleder oss til nye minner skal skapes på den grønne gressmatta.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags