Gir 20.000 kroner til løyper i Røros

STØTTER LØYPEKJÆRING: Kulturminnefondet roser løypetilbudet i Røros, og bidrar med 20.000 kroner til løypeforeningen. Arkivfoto

STØTTER LØYPEKJÆRING: Kulturminnefondet roser løypetilbudet i Røros, og bidrar med 20.000 kroner til løypeforeningen. Arkivfoto Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Direktøren i Kulturminnefondet trekker fram positiv virkning på både sjukefravær og trivsel, når han nå støtter løypekjøringen med en engangssum.

DEL

- Jeg leste i Arbeidets Rett om at folk klager over løypekjøringa på Røros. Jeg kan ikke skjønne at det er noen grunn til å klage, fastslår direktøren i Norsk Kulturminnefond, Simen Bjørgen.

Nå mot slutten av sesongen, ønsker han å gi en økonomisk handsrekning til Røros tur-og løypeforening.

- Det gjør vi ved gi en engangstøtte på 20.000 kroner for den store innsatsen som blir lagt ned.

– Vi kan ikke kjøre mer enn vi har penger til

Betal medlemsavgiften før du klager! 

I arbeidet i Kulturminnefondet reiser han sjøl mye rundt i landet, og erfarer at maken til løypeforhold som det er på Røros, skal det mye til å finne.

- Løypene er perfekt lagt, og  det er lett å holde seg oppdatert på når det er «preppa» gjennom å logge seg på appen «skisporet» på Iphonen. Røros tur- og løypeforening fortjener ros for den fantastiske innsatsen de legger ned gjennom hele vinteren.

I Kulturminnefondet har alle ansatte mulighet til å bruke en time av arbeidstida hver uke til å trene.

- Dette har hatt en veldig god effekt, for vi har nesten ikke registrert sjukefravær siste året.

- Vil du utfordre andre virksomheter om å bidra med en økonomisk skjerv også kanskje?

- Det er mange bedrifter på Røros som bidrar allerede. Det er en ren forglemmelse at ikke vi i Kulturminnefondet har gjort det før nå. Kanskje det er flere slike "rørkopper" som meg, og i så fall kan de jo gjerne gi noen kroner. Det er bare bra, smiler Simen Bjørgen.

Takk til Røros løypeforening 

Artikkeltags