Dobla poengfangsten

AVGJORDE OG BLE DAGENS MANN: Etter nesten å ha rota bort seieren hjemme i Verket, så satte Mats Sigvartsen inn to avgjørende mål for Røros i løpet av det siste drøye spilleminuttet. Hans Iver Almås i bakgrunnen ser at skuddet går i nota.

AVGJORDE OG BLE DAGENS MANN: Etter nesten å ha rota bort seieren hjemme i Verket, så satte Mats Sigvartsen inn to avgjørende mål for Røros i løpet av det siste drøye spilleminuttet. Hans Iver Almås i bakgrunnen ser at skuddet går i nota.

Håndballherrene til Røros fikk i går besøk av Ørsta, og greide på knepent vis å avgjøre kampen til sin fordel. Strekspiller Mats Sigvartsen stod fram med to matchavgjørende fulltreffere rett før slutt.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

I minuttene etter hvilen så det ut til at hjemmelaget kunne cruise inn til en sikker seier, og hadde gjestene «på gaffelen». Men da det gjenstod kun to minutter var Ørsta á jour – for første gang siden avkast – og hadde muligheten til å få med seg poeng hjem.

Tynn stall

- Utover i andreomgangen rakna vi, og var dårlig framover og elendig bakover, sier bakspiller Joakim Solhus.

Unggutten ble lagets toppskårer med fem mål i går, men på tross av seieren mot Ørsta er han noe skeptisk angående håndballframtida.

- Vi må ta ei opptelling og sjå om vi får til å stille lag framover. Spesielt på treninger har det vært knapt med folk, sier Solhus.

Lagleder Anne Marie Mørtvedt kunne puste letta ut da sluttsignalet gikk.

- I dag skal vi være kjempeglade for at vi vant i det som ble en dårlig kamp, der vi var ujevn, sier hun.

Tok seg over streken

Begge lag starta forsiktig i Verket, og etter ti minutter var det bare blitt satt inn to mål. Bakerst stod trener og røroskeeper Mate Maraca en solid match, og hadde god kontroll på skudd som kom fra sunnmøringene.

- Vi står jo lenge brukbart i forsvar, men sliter mer i angrepet og bør skåre flere mål, sier Mørtvedt.

Også hun bekrefter at mannskapet er noe tynnslitt for tida, men at laget blant anna har fått påfyll av spillere fra asylmottaket, slik at de skal ha noen flere utøvere å gå på utover vårsesongen.

Med gårdagens seier, som bare var svarttrøyenes andre for sesongen, tok rørosingene seg forbi Ørsta på tabellen. Laget ligger nå rett over nedrykksstreken.

Kampfakta

Røros – Ørsta 16-14 (9-5)

3.div. håndball avd. 01, menn

Verket Røros

Røros' lag: Mate Maraca, Sigve Sjøvold, Hans Iver Almås (4 mål), Joakim Solhus (5), Sebastian Andersen (1), Mosa Haidari, Erik Strømsnes (1), Magnus Aarnes Krog (1), Esten A. Moen, Fredrik Thørn Kolberg (1), Salim Walizada, Rolf André S. Langen (1), Mats Sigvartsen (2).

Utvisninger: Røros 3 x 2 min., Ørsta 1 x 2 min.

Dommere: Gunnar Wibe og Nils Strømsvik.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags