Omlegging av budrutene i Røros og Holtålen

Artikkelen er over 2 år gammel

Retten-abonnenter som får avisa med bud på Røros, Glåmos, Ålen og Haltdalen, sikres nå bedre levering.

DEL

Adressa Distribusjon, som har ansvar for budlevering av Arbeidets Rett, legger nå om flere ruter i distriktet sitt. For Rettens abonnenter betyr det at alle som får avisa med bud på morgenen er berørt.

- Vi er veldig glad for at Adressa Distribusjon som vi kjøper denne tjenesten av, nå har gjort en grundig gjennomgang av rutene. Forhåpentligvis til det bedre. I verste fall må vi påregne en kort innkjøringsperiode, derfor ber vi om abonnentens bistand for å gjøre denne så kort og smertefri som mulig, sier redaktør Guri Jortveit.

Distribusjonssjef Lars Holthe i Adressa Distribusjon opplyser at omlegging av rutene i Røros og Holtålen trer i kraft mandag 11.september.

- Erfaringsmessig kan de to første ukene kunne defineres som en oppstartfase. Det er viktig med dialog og tilbakemeldinger dersom avisa ikke kommer i postkassa. Desto raskere får vi rettet avvik.

- Videre er det ekstra viktig at postkassene er merket med godt synlig navn og adresse. Uten riktig adresse kommer ikke avisa på riktig sted, sier Lars Holthe.

Som vanlig er måten å registrere manglende avis på i utgangspunktet å sende epost til abonnement@retten.no. Alternativt kan du ringe 72 40 64 00 og taste 1. Videre taster du 2 som er en automatisk kode for registrering av uteblitt avis.  Alt som er registrert blir så videreformidlet til distribusjonsleddet automatisk. Ønsker du snakke med noen så kontakter du kundeservise.   

- I oppstartperioden skal vi også ruste oss slik at forhåpentligvis kommer leserne i møte også på telefon. Mange ringer redaksjonen og selgerne våre direkte. Mange kommer innom og henter seg avis. Takk for at dere er så tålmodige og holder ut distribusjonsutfordringene. Det gjelder også dere som bor lenger unna og ikke har anledning til å plukke opp avisa sjøl. Vi er ikke fornøyd med at leserne våre ikke får avisa de har betalt for.

- Omleggingen gjelder altså kun abonnentene våre som får avisa med bud. De som får den med post er ikke berørt. Det er heller ikke leserne som får avisa med bud i Nord-Østerdalskommunene våre. Men også her opplever vi avvik i leveringen av og til og vi jobber kontinuerlig for å sikre dette. Meld fra dersom du ikke får avisa di her også, ber redaktør Guri Jortveit.

- Jeg må understreke at selvfølgelig skal alle komplettabonnenter få avisa i postkassa. Når det likevel hender at det ikke skjer av ulike årsaker, vil jeg nok en gang minne om at hele papiravisa kan leses som e-avis. Da må du registrere deg med en bruker, og dersom du trenger hjelp til det så ta kontakt! Papiravisa legges ut klokka 21.00 hver kveld før avisdag. Sakene på retten.no er noe annet, bare for å ha poengtert det også.

Artikkeltags