Høyoktan pønkrock fra Røros

Pønkrock: Bakrus fra Røros leverer forrykende, energisk pønk.

Pønkrock: Bakrus fra Røros leverer forrykende, energisk pønk. Foto:

Bakrus hadde konsert fredag kveld i Ungdommens hus på Røros. Dette lokale bandet leverer uhøvla, rå, energisk og aggresiv pønkrock. Dette er ikke musikk for sarte ører! Bandet hadde også plateslepp denne kvelden med sitt siste album ”Per”.

DEL

På konserten fredag kveld spilte bandet både egen musikk og noen låter fra rørosmusikeren Per Bergersen som gikk bort i 1990. Han har vært, og er inspirasjonskilde for bandet. De har hyllet ham med å bruke hans navn i tittel på albumet, og hans kunst preger platecoveret. Bandet ga ut sitt første album ”Tynn kjærlighet” i fjor. Tekstene deres er på norsk. Bakrus skuffet ikke sitt hjemmepublikum, helt fra første tone var stemninga høy. Det kan også tilføyes at Ungdommens hus på Røros i år feirer 35 år! Stor aldersspredning i publikumsmassen må det sies å være da den yngste bare var 2 år! Med øreklokker og trygt plassert i pappas fang, fikk den lille en liten forsmak på kveldens konsert. Bakrus er nok et band som lar seg høre mye i tida fremover, kritikere roser bandet, og albumet ”Per” som er produsert digitalt og på vinyl, selger godt.

Foruten å spille på hjemmebane, skal bandet også til Trondheim tre ganger før jul. Her er det HappyRock Shows, Byscenen og Lobbyen som står for tur. På Lobbyen skal de være oppvarmingsband for DePress, med en ikke helt ukjent Andrej Nebb i spissen. 1. Juledag går ferden til Steinkjer med Julepunk på plakaten. Bandet hadde første releasekonsert med sitt nyeste album ”Per” i Trondheim 27. September.

Bakrus består av: Jonas Jansen Ramsfjell - vokal og gitar, Steffen Lilleevjen - vokal og gitar, Vegard Moan Viken - vokal og bass, Odd-Ragnar Bukkvoll - trommer.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags