Noe for rockefoten

BEGEISTRER: BOS har et scenenærver og en direkte måte å spille på som gjør de til et live-band som begeistrer. Her under Nattåpent i fjor.

BEGEISTRER: BOS har et scenenærver og en direkte måte å spille på som gjør de til et live-band som begeistrer. Her under Nattåpent i fjor. Foto:

Bergstaden Old Stars har vært en del av live-scenen i Røros i trettifire år, og fortsetter å begeistre. Er det fordi musikken er tidløs? Eller fordi samtlige av artistene er kjente og kjære figurer i nærmiljøet?

DEL

NattåpentLåtskriver, vokalist og gitarist Arnfinn Strømmevold har ikke noe entydig svar på det, men sier:

- Vi er jo seks mann, alle med kontaktnett i området, og vi har for det meste holdt oss unna de store skandalene. Alle seks har alle ulike stiler og musikkpreferanser, som jazz, blues og visesang — også møtes vi et sted på midten, sier Strømmevold, og fortsetter:

- Nattåpent er sommerens høydepunkt for oss. Vi ser fram til det hvert år, en tradisjon vi setter stor pris på. ferietid, masse folk i gata og god stemning skaper en arena vi føler oss hjemme i. Populariteten vår går nok litt opp og ned etter som nye generasjoner kommer til, samtidig passer vi på å holde arrangement og tema oppdatert. Vi kommer til å pusse opp en del tidlige låter nå framover, opplyser han

- Vi må passe på å ikke nispille under Nattåpent. Det skal være rom for å handle og prate med kjentfolk også. Så i år blir det en halv time på og en halv time pause for oss i bandet, avslutter Strømmevold.


Artikkeltags