Femundløpet 2019 inngår avtale med Lars Monsen

Lars Monsen har inngått en ett-årig avtale med Femundløpet, med opsjon til forlengelse. 
Arkivfoto: Tor Enget

Lars Monsen har inngått en ett-årig avtale med Femundløpet, med opsjon til forlengelse. Arkivfoto: Tor Enget

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Femundløpet og merkevaren Lars Monsen har inngått en ett-årig samarbeidsavtale med opsjon til forlengelse.

- For oss var det naturlig å ta kontakt med Femundløpet for et samarbeid. Femundløpet har en stor og god appell blant hundekjørere og friluftslivsinteresserte generelt. Det er et arrangement som mange er involvert i og ønsker å følge. Jeg kan nevne at vi har fått muligheten til blant annet til å fylle premiebordet til juniorklassen, framtidens hundekjørere, for oss er det naturlig. Jeg håper på det blir verdsatt, sier Lars Monsen i en pressemelding fra Femundløpet.

- Selv stiller jeg til start på F600 og har klare ambisjoner. Det er mitt 12. Femundløp. Femundløpet er et tøft og krevende løp for hundene og oss som kjørere. Det blir spennende å kjøre den nye traseen med Trysil som nytt sjekkpunkt, sier Monsen.

Dette sier daglig leder Jon Anders Kokkvoll om samarbeidet:

- For Femundløpet betyr det mye å få en samarbeidsavtale med Lars Monsen. Spesielt er jeg glad for at vi kan få gitt juniorene nyttige og verdifulle premier. Samarbeidet vil bidra til økt oppmerksomhet og publikumsnysgjerrighet. Det er vi helt avhengig av.

TV-serien Lars Monsen og hundene har hatt flere innslag fra hans deltakelser i Femundløpet. NRK sender seks episoder i høst hvor vi helt sikkert får se opptak i søndagens episode fra Femundløpet 2018. Monsen kjørte da inn til sin beste plassering hittil i Femundløpet.

- At vi nå har fått til et samarbeid setter vi veldig pris på. Monsen har via tv-seriene klart å promotere og gjøre langdistansesporten og vår region interessant for folk flest. Det blir spennende å se resultatlista fra vinterens løp, sier Kokkvoll.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags