Gjenvalg i Naturvernlaget

Roald Evensen

Roald Evensen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Et godt besøkt årsmøte i Naturvernforbundet i Rørosregionen har gjenvalgt Roald Evensen fra Haltdalen som leder i ett år

DEL

Ellers består styret av Marit Ose, Røros, (gjenvalg) Karin Borge, Røros (gjenvalg) og Gunn Merethe Prytz, Røros, ny.

Medlemstallet har gått merkbart opp de to siste årene og laget er godt fornøyd med den økonomiske situasjonen som er stabilt god, ikke minst på grunn av brukbare inntekter fra årlige Naturkvelder i Storstuggu.

– Vi tar imidlertid gjerne imot nye medlemmer. Vi er åpne for gode innspill til aktiviteter fra både medlemmer og sympatisører., forteller Roald Evensen.

På landsmøtet i Naturvernforbundet i Oslo for noen uker siden tapte Røros kampen om å bli landsmøtested til neste landsmøte som skal arrangeres i 2018.

Rogaland med Stavanger som kandidat vant valget, men Naturvernforbundet i Rørosregionen regner med å stille sterkt ved neste valg av landsmøtested.

Det vil i inneværende styreperiode bli arrangert en ny Naturkveld, trolig på nyåret neste år. Av andre planer ønsker Naturvernlaget på nytt å arrangere busstur for alle interesserte til moskusparken i Tännäs (Funäsdalen) når årets kalver blir født tidlig i juni.

Fylkesleder Steinar Nygård orienterte om naturvernarbeidet i fylket og også nytt fra forbundet sentralt.

Fylkessekretær Hallgeir Opdal viste lysbilder og fortalte om Naturvernforbundet internasjonale aktiviteter med hovedfokus på arbeidet i Mosambik.

Artikkeltags