Bobiler og biler med campingvogn får ikke parkere her - de henvises nå til gratisparkering ved Verket

Jernbaneparkeringen ved Røros stasjon.

Jernbaneparkeringen ved Røros stasjon.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Med virkning fra mandag 02.juli kl 09:00 til og med 31. august kl 18:00 innføres det parkeringsforbud for bobil og bil med campingvogn ved Jernbaneparkeringen i Røros sentrum. Bakgrunnen er at kjøretøyene er av en størrelse som medfører at de av størrelse normalt opptar mer enn en parkeringsplass.

Alternativ dagparkering vil være ved Verket Røros AS som ligger ca 400 meter fra sentrum.

- Som en kompensasjon for denne ulempe dette er for bobil- og campingvogneiere, tilbys gratis dagparkering ved Verket Røros AS, melder Jon Anders Kokkvoll ved Røros parkering.

Dette er samme ordning som i fjor.

- Vi erfarer at trafikken med bobil har økt i omfang og vil høyst sannsynlig ikke bli noe mindre i sommermånedene. For å få best mulig sirkulering av trafikken i sentrum er et av tiltakene blant annet å regulere Jernbaneparkeringen kun for parkering med MC eller privatbil og tilby gratis dagparkering for bobiler og biler med campingvogn ved Verket Røros AS, sier Kokkvoll.

Døgnparkering ved Verket Røros AS er ikke tillatt. Øvrige p-plasser i sentrum er tilgjengelige for alle gjester. Parkeringsbetjentene vil i perioden være tilgjengelig for veiledning.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken