Er du lei av kjedelige møter? Da er dette anledningen til å bli inspirert!

Per Arild Eggen, Guro Svae og Kjetil Reinskou har alle erfaring med gode og mindre gode møter. Nå inviterer Accountor, i samarbeid med Sparebanken 1 Østlandet og Rørosbanken, til inspirasjonsmøter på Røros og Tynset.

Per Arild Eggen, Guro Svae og Kjetil Reinskou har alle erfaring med gode og mindre gode møter. Nå inviterer Accountor, i samarbeid med Sparebanken 1 Østlandet og Rørosbanken, til inspirasjonsmøter på Røros og Tynset.

Hvordan skape effektive og engasjerende møter? Det er temaet når Accountor inviterer til et "forrykende foredrag" i samarbeid med to banker på Tynset og Røros.

DEL

Initiativet kommer fra daglig leder i Accountor på Tynset og Røros, Guro Svae.

– Dette er aktuelt for alle som bruker tid på møter. Næringsliv, private, det offentlige, lag og foreninger, sier Guro Svae.

Accountor samarbeider om arrangementet med Sparebanken 1 Østlandet på Tynset og Rørosbanken på Røros. De har engasjert en av landets fremste eksperter på kommunikasjon i møter, Ann Elin Sandhaug Moen, som lover tips til konkrete og enkle grep for å gjøre møter mer effektive og engasjerende.

God respons

– Responsen så langt har vært veldig god med over 40 påmeldte. Det er bred oppslutning, spesielt fra ledere og mellomledere i næringslivet, men også enkeltmannsbedrifter og frivillige, sier Kjetil Reinskou i Rørosbanken.

Møtet på Røros er et frokostmøte på Bergstaden Hotel fredag morgen.

Per Arild Eggen i Sparebanken Østlandet forteller at ca. 30 perosner har meldt seg på foredraget på Tynset. Det finner sted i bankens lokaler torsdag ettermiddag.

Både på Tynset og Røros savner de påmeldinger fra det offentlige.

– Vi er opptatt av å skape møteplasser som gir faglig påfyll. Dette er et ledd i å skape lokale og attraktive arbeidsplasser, sier Guro Svae.

Jobber med møtestrukturen

Eggen, Svae og Reinskou bruker alle en del tid i møter og innrømmer glatt at de har opplevd møtetid som bortkastet.

– Mye handler om forberedelsene til møtet. Da kan møtetiden effektiviseres, mener Reinskou.

Han sier at Rørosbanken har jobbet mye med møtestrukturen under hans tid i banken.

– Men det mest krevende er nok å være møteleder for en gjeng med frivillige som ikke får betalt for jobben. Da kan du ikke stille de samme kravene, sier Reinskou.

Per Arild Eggen nevner også videomøter som er utbredt i mange bedrifter.

– Banken sitter på en stor kundemasse og ivrer for å skape møteplasser som dette. Dette er et flott iniativ om et tema hvor vi tror mange har mye å hente, sier Eggen.

Påmelding til foredraget gjøres via bankenes nettsider.

Artikkeltags