Kanefart i vakre omgivelser

Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Fra onsdag til lørdag i martnan blir det muligheter for kanefart både på dagtid og kveldstid.

Nord-Østerdal lasskjører lag og Bjørn Stenersen tar deg gjerne med på en tur med hest og slede rundt om på Røros hver dag fra klokken 11.00 til 16.00. Turen går fra Malmplassen, og varer i om lag 15 minutter. Dette er en fin mulighet til en deilig og spennende tur gjennom Røros.

Koselig kveldstur

På kveldstid blir det anledning til å få seg en langtur fra Malmplassen, opp til Hittersjøen og ned igjen. Her vil det bli servert både gløgg og gode historier fra lasskjørermiljøet, og Bjørn Stenersen lover en koselig og innholdsrik tur for den som melder seg på. Om du ønsker å melde deg på, kontakter du Røros Reiseliv.

- Vi har gjort dette i mange år, men akkurat denne turen fra Malplassen til Hittersjøen med gløgg og historier, startet vi med første gang i fjor, forteller Stenersen.

Høykjøring

For de som ønsker seg en enda lengre tur, blir det høykjøring fra Finborudgården, og opp forbi Pinsti. Det er begrenset med plasser, og disse turene vil finne sted onsdag og fredag i martnan. Her blir det muligheter til å få sitte på høylasset, og bli med på en tradisjonsrik tur. Turen tar om lag fire timer, og påmelding skjer til Bjørn Stenersen på telefon 959 21 594.

Artikkeltags