– Bli med på seminar med Kristian Kjelling og Kalle Björkman

Inviterer til seminar: Bjørn Tore grutle, leder i TIF, og Mali Hagen Røe, i arrangementskomiteen for Savalen Cup, håper idrettsledere og adre finner veien til seminar med kristian Kjelling og Kalle Björkman under Savalen Cup.

Inviterer til seminar: Bjørn Tore grutle, leder i TIF, og Mali Hagen Røe, i arrangementskomiteen for Savalen Cup, håper idrettsledere og adre finner veien til seminar med kristian Kjelling og Kalle Björkman under Savalen Cup. Foto:

TIF Håndball inviterer til fagseminar med Kristian Kjelling og Kalle Björkman under Savalen Cup.

DEL

Savalen Cup arrangeres i perioden 3. til 5. august på Tynset og har i år som de tidlige fire årene, da under navnet Santa Kristina Cup, samlet noen av de beste håndball-lagene i landet. I år kommer Elverum, Drammen, Haslum og Kolstad til Tynset.

I forbindelse med årets cup inviterer TIF Håndball også til stort fagseminar lørdag 4. august.

– idrettsseminaret er noe nytt av året. Vi har tidligere arrangert håndballskole i forbindelse med Savalen Cup, men ser at det nok er andre tider på året som er bedre egnet for det enn tidlig i august, sier Mali Hagen Røe fra arrangementskomiteen.

Norges beste lag kommer til Savalen Cup: – Inspirerende for hele distriktet

Det er trener for Drammen, Kristian Kjelling, og markedssjef i Elverum Håndball, Kalle Björkman, som skal holde seminaret.

– Kjelling kommer for å snakke om utfordringen med frafall i ungdomsidrett, og hva man kan gjøre for å unngå dette. Vi ser at barnekullene blir mindre her i regionen og mange idretter sliter i ungene så dette er et viktig tema, mener Hagen Røe og forteller videre om Kalle Björkmans rolle.

– Noe alle idrettslag sliter med er å få inn nok penger. Kalle Björkman er god på akkurat dette. For ti år siden lanserte han «Kronekampen» i Elverum Håndball, den har så langt dratt inn 4,5 millioner kroner.

Målgruppen for seminaret er alle som er involvert i idrett i Fjellregionen.

– Dette er egentlig åpent for alle som er involvert i idrett på en eller annen måte, trener, ledere, styremedlemmer, spillere og utøvere, og foreldre. NØK idrettsseminar er også gratis slik at lest mulig kan delta. Det eneste vi ber om er at alle som er interesserte melder seg på i forkant og senest 31. juli slik at vi kan få forberedt oss best mulig, sier Hagen Røe.

Seminaret er lagt i forkant av kampene som går samme dag slik at det blir god mulighet til å se det beste av norsk håndball etter endte seminar.

– Og vi avslutter dagen med grillfest. Der er mulig å mingle med noen av landets beste håndballspillere også, avslutter Hagen Røe.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags