Fra og med fredag 1. april, har vi flyttet "oppslagstavla" fra side to til lenger bak i avisen. Nå finner du kalender og på tråden sammen med radio- og tv-sider.

Vi har også ryddet plass på denne siden, og den skal vi fylle med forhåndsomtaler av arrangement over hele regionen. Da trenger vi din hjelp.

Vi vil at du skal sende oss et bilde og en kort tekst om arrangementet ditt, og det vil få plass på "oppslagstavla". For å sende til oss går du på retten.no, velger "meny" og klikker på "Send tips her". Du kan også sende oss en e-post på redaksjonen@retten.no, og merke e-posten med "oppslagstavla".

Kalenderoppføringer legger du inn som før, på retten.no, meny og "legg til arrangement". Her er det begrensing på antall tegn. "På tråden" sender du til oss på redaksjonen@retten.no, eller ringer oss på 97063352. I "på tråden" tillater vi ikke klokkeslett, og vi forbeholder oss retten til å endre teksten.

Oppslagstavla er forbeholdt frivillige lag og foreninger, og erstatter ikke ordinære kunngjøringer og annonser i avisen.