Gå til sidens hovedinnhold

Send oss video og bilder fra påsken din, og du kan vinne Fjellduken!

Arbeidets Rett gir bort to Jerven Fjellduken til to lesere som sender oss bilder eller video som vi kan dele i avisa og på retten.no

Del fra påsken din, enten den er i bil, på hytta, i løypa eller i sentrumsleiligheten, ute og inne, med kvikklønsj og varm solbærsaft, eller lammelår i stekeovnen. Kanskje du baker? Kanskje du bare smaker? Har et godt og morsomt videoklipp? Kommer du over et lokalt hopprenn i setergrenda, eller skirenn i nabolaget, ta bilder! Synger du sanger eller løser du kryssord? Liker du best boka innendørs, og hva leser du i så fall? Bedriver du isbading eller solbading, eller trives du best foran peisen? Maler dere påskeegg eller sitter på toget eller i bilkø, dokumenter koronapåsaken 2021 og bli med i trekningen!

Send oss et bilde eller en filmsnutt! Vi har to Jerven-duker som er verdens nyttigste gjenstand å ha i sekken, ikke bare i påsken men hele året rundt. Vi trekker to vinnere blant alle bidragene, for deg og for turfølget ditt, eller om du havner i situasjoner der andre trenger det.

Send bilde til tips@retten.no. For å sende oss video, gå gjerne inn på denne artikkelen som du finner på retten.no. Last opp videoen direkte via lenke der, eller gå inn på https://www.retten.no/vis/info/tips-oss.

Vi trekker de heldige vinnerne 2. påskedag!

Har du spørsmål, send melding til Retten på Facebook, eller SMS til Linda Herud 400 60 276 eller Guri Jortveit 906 62 117.

Kommentarer til denne saken