Del fra påsken din, enten den er i bil, på hytta, i løypa eller i sentrumsleiligheten, ute og inne, med kvikklønsj og varm solbærsaft, eller lammelår i stekeovnen. Kanskje du baker? Kanskje du bare smaker? Har et godt og morsomt videoklipp? Kommer du over et lokalt hopprenn i setergrenda, eller skirenn i nabolaget, ta bilder! Synger du sanger eller løser du kryssord? Liker du best boka innendørs, og hva leser du i så fall? Bedriver du isbading eller solbading, eller trives du best foran peisen? Maler dere påskeegg eller sitter på toget eller i bilkø, dokumenter koronapåsaken 2021 og bli med i trekningen!

Send oss et bilde eller en filmsnutt! Vi har to Jerven-duker som er verdens nyttigste gjenstand å ha i sekken, ikke bare i påsken men hele året rundt. Vi trekker to vinnere blant alle bidragene, for deg og for turfølget ditt, eller om du havner i situasjoner der andre trenger det.

Send bilde til [email protected]. For å sende oss video, gå gjerne inn på denne artikkelen som du finner på retten.no. Last opp videoen direkte via lenke der, eller gå inn på https://www.retten.no/vis/info/tips-oss.

Vi trekker de heldige vinnerne 2. påskedag!

Har du spørsmål, send melding til Retten på Facebook, eller SMS til Linda Herud 400 60 276 eller Guri Jortveit 906 62 117.