Sindre, Elias, Thomas og Jesper tok 17. maitoget på forskudd

Hipp hipp hurra: Elias Bakken Bergseth, Sindre Nygaard, Thomas Mikkelsen og Jesper Jordet hold flagget høyt og feiret nasjonaldagen litt allerede 15. mai.

Hipp hipp hurra: Elias Bakken Bergseth, Sindre Nygaard, Thomas Mikkelsen og Jesper Jordet hold flagget høyt og feiret nasjonaldagen litt allerede 15. mai. Foto:

DEL

Det er spesielle tider og barnetogene 17. mai blir nok et savn for mange. Ved 4. trinn ved Tynset Barneskole kom det opp med ideen om å ta toget på forskudd, og på tampen av skoledagen fredag spilte de opp og marsjerte i vei.

- Det er viktig å feire litt, sjøl om det er litt spesielle tider nå, sa rektor Jostein Sivertsen til Arbeidets Rett mens han justerte kameraet på telefonen for å forevige det forhåpentligvis første og siste 15. maitoget i historien til Tynset Barneskole.

Video fra barnetoget ser dere i vår store artikkel med videoer fra 17. mai: Se alle direktesendinger fra 17.mai her!

Med flinke drillpiker i tet, trommer og tromper og flagget høyt hevet tok elevene og lærerne seg en god tur rundt idrettshallene på Tynset før de returnerte til skolen. Ved ankomst der holdt så Sindre Nygaard en tale hvor han ønsket alle en flott 17. mai.

- Jeg har fått litt hjelp av mamma til talen, fortalte han.

- Hvordan er det å gå i barnetog 15. mai?

- Det er greit det, men litt spesielt.

- Hva skal du gjøre 17. mai, blir det noe tog da?

- Jeg skal være sammen med familien min og feire dagen med de. Jeg tror ikke det blir noe tog på meg 17. mai.

- Hva skjer nå da?

- Nå skal vi inn å spise is, det blir veldig bra.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken