Her er det oppkjørte løyper: Mil etter mil med skispor

DEL

Haltdalen

Helgas løype i Haltdalen er Svenukløypa fra Holdbrua via Kjærsåsen til Flya. Fredag 12 april kjøres det spor i Aunegrenda Rundt og til Holddalsvollan. Fra Grønfjellfoten til Heksemsvollan. Det kjøres også spor fra Grønset til Litjnålsjøbekken.

Hessdalen

Hessdalen IL arrangerer palmesøndag Hessdalsrennet. Helgas løype vil derfor følge denne traseen. Øyungen rundt kjøres også.

Videre utover påskeuken fra mandag vil vi tilby spor fra Fjellheim parkering til Litjhesja, Hessjøen rundt, Kjølidalen og Øyungen rundt.

Følg med på www.skisporet.no for oppdatert status. God påske ønskes fra Hessdalen IL.

Røros

Samtlige løyper med unntak av Mølmannsdalen og løypa til Høsenfjellhytta er kjørt til påske. I de to sistnevnte trasèene er det for lite snø. Det meldes om svært gode forhold både på Røros og i Brekken. Det er også gode forhold for å gå utafor løypene. Det blir fortløpende oppdateringer på skisporet.no. Røros Tur og Løypeforing har også ei ny hjemmeside med adresse www.rorosloypeforening.net. Det går også an å følge oss på facebook.

Os

Lørdag: Nørdalen, Hummelfjell-skistuggu Røros

Palmesøndag: Nansenhytta-Vola-Østvangen. Da kjøres også Hummeldalen, hvor Gravåsrennet arrangeres samme dag.

15.-16. april: Åsan, Nansenhytta-Vola-Østvangen. Tirsdag er BaseCamp Os å finne på Gåstjønnåshytta.

Det er også kjørt ny løype til hyttefeltet i Gammelvollia. Knyttet til løypa fra Østvangen og til Setersjøen via Galåens løypenett.

I Dalsbygda kjøres også løypenettet Nordervollia-Grue.

Følg med på skisporet.no for løypeoppdateringer.

Tolga

Tradisjonen tro vil Tolga Turlag kjøre hele turløypenettet til påskeferien.

Skihytta i Vingelen, Kletthytta (Tolga vest) og Sumundshytta (Tolga øst) vil være betjente palmesøndag, skjærtorsdag til og med 1.påskedag, med muligheter for kjøp av både mat ogdrikke fra kl 11-15. Gudstjeneste på Kletthytta palmesøndag.

Til alle utfartshyttene er det også mulig å gå langs bilveg, uten ski på beina!

Følg med på www.skisporet.no for å se status for de løypene du er interessert i. Tolga Turlag ønsker alle en God Påske!

Tynset

Tynset Turlag minner om at kaffebua v/gapahuken på Åsan er oppe for servering nå på Palmesøndag 11.00-15.00. Følg med på vår hjemmeside, hvor og når det kjøres løyper.—www.tynsetturlag.org. Følg ellers med på skisporet.no

Tynset Turlag ønsker alle medlemmer og andre ei fin påske!

Kvikne

På Kvikne har vi planlagt følgende kjøring med løypemaskina i uka før påskeuka:

Fuglåstjern-Storinnsjøen kjøres onsdag ettermiddag/kveld.

Gruvan-Gråhøbua-Magnillsjøan-Gruvan kjøres torsdag ettermiddag/kveld.

Plasseterveien-Kjølen-Sverjesjøen-Nappsjøen kjøres fredag morgen/formiddag.

Kvikneskogen kjøres fredag ettermiddag/kveld eller lørdag morgen.

Følg med på kvikne.no - løyperapporten - og skisporet.no for næmere informasjon!

Alvdal

Mye løyper igjen kjørt de siste dagene, det er greit med snø i traseene. Påskeløypene Gardvikåsen, Rødalen med Kløftvangen, Lomsjødalen, Savalisen , Nausterdalen samt Haustdalen med Reinslia og gamle Folldalsveg er tråkket med løypemaskin. Alle løyper på Østkjølen blir holdt vedlike gjennom påska.Søndag er det servering på hytta til Helga og Håvard Steigen i Haustdalen. Allmannstua er åpen hver dag fra Palmesøndag til og med første påskedag. Skitur gjennom Rondane utgår pga for lite snø og delvis harde løyper. Vi minner om EN PÅ TOPP på Høgåsen på Haustdalen. Breisjøseter Turisthytte er åpen i hele påska, det er grei skiforhold i Sølndalen. Du kan følge oss gjennom hele påska via Skisporet.no, vår hjemmeside og facebook.

Artikkeltags