Romjulsfest på ski

Magne Rønning sender ut Eivind Rønning for Kvikne.

Magne Rønning sender ut Eivind Rønning for Kvikne. Foto:

Med flere lag på startstreken enn på mange år ble årets Tolgastafett en stor suksess.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Cirka 70 lag stilte på startstrek da Tolga IL arrangerte Tolgastafetten fredag. Ifølge rennleder Jørn Kildahl var det mer enn på flere år.

- Vi er veldig fornøyd med deltakelsen her i år. Det er mer enn vi har hatt på lenge og vi klarte nesten rekorddeltagelse, sa han og fortsatte.

Lik Arbeidets Rett på Facebook!

- Det er jo ikke så rart med tanke på de flotte forholdene og det gode været vi har i dag. Vi ser også at vi har lag fra utenfor vår regionen som kommer hit i dag for å få gode skiforhold.

Ungdomsstipend til Randi Sollid Nordvang 

Aller flest lag stilte Tynset med, så mange at leder i TIF Ski Geir Schjølberg ikke var helt sikker på hvor mange de var til slutt.

Rennleder Jørn Kildahl var fornøyd med arrangementet.

Rennleder Jørn Kildahl var fornøyd med arrangementet. Foto:

- Jeg er faktisk ikke helt sikker, men tror vi er sånn cirka 20 lag her i dag. Dette er et veldig fint arrangement og vi har klart å få med flere av de som er med og trener ski, men som ikke alltid er med og går konkurranser. Det er veldig bra, sa han fra sidelinja.

Eividn Kjellesvig Dalløkken trivdes i løypene på Tolga. Han gikk for Os i klassen mix 11-12 år.

Eividn Kjellesvig Dalløkken trivdes i løypene på Tolga. Han gikk for Os i klassen mix 11-12 år. Foto:

Arrangøren hadde satt opp klassen inntil 10 år mix, 11-12 år mix, gutter 13-16 år, jenter 13-16 år, gutter junior 17-20 år, jenter junior 17-20 år, og seniorklasser for både kvinner og menn. Hvert lag gikk tre etapper.

Tolga 2020 på nett 

- Dette var gøy. Jeg synes det gikk fort i dag. Løypen var også passe grei, sa Eivind Kjellesvig Dalløkken fra Os som gikk i mix 11-12 år.

Bildeserie

Bilder fra Tolgastafetten

Din tur: Lisa S. Verdenius sender ut Ida Marie Dæhli Ryen for Tolga i mix inntil 10 år.

Tolgastafetten er kun et av flere arrangementer for Tolga IL i løpet av vinteren, og det store høydepunktet kommer i mars med Hovedlandsrenn for 15 og 16 åringer.

- Flere av nøkkelpersonene under Hovedlandsrennet er i de samme rollene her i dag for å få drillet seg litt. Da er det bra det er såpass stor deltakelse, forteller Kildahl.

Vi er klare!

Vi er klare! Foto:

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags