Preparerte skispor i helga

(Arkivfoto)

(Arkivfoto)

DEL

Haltdalen

Søndag kjøres det spor i Aunegrenda fra Meenget til Holddalsvollan.

Hessdalen

Helgas løype kjøres fra Fjellheim parkering til Litjhesja, Hessjøen og Stensvollen ved Øyungen. I tillegg kjøres lysløypa ved Hessdalen samfunnshus. Husk også lysløyperenn fredag 11.01. med rennstart kl. 19.00.

Os

12.-13. januar kjøres Åsan som helgas løype. Midtukeløype 16. januar er Nansenhytta-Vola-Østvangen. I tillegg kjøres Halmilengrunden og/eller Nørdalen via Langtjønna hver helg. Følg med på skisporet.no for oppdateringer og «styggværesløyper».

Tolga

I Vingelen kjøres Sæteråsen. Skihytta er åpen søndag.

På Tolga kjøres Bulldoserveien opp til Bjørsjøen og Bjørsjøen Rundt. Dersom det er nok snø kjøres hele Bjørkåsrunden og Reservetraseen. Sumundshytta er åpen søndag. Følg med på skisporet.no. Vi ønsker alle god skitur i helga.

Kvikne

Kamsteinen-Vang-Skårtjønna-Movangen.

Ved dårlig vær med mye vind/snø, kan det hende at planen må fravikes. I slike tilfelle blir lysløypa og løypenettet i Y-dalen prioritert.

Alvdal

Mye løyper er kjørt de siste dagene, både Hamndalen med Strømmen og Savalen, Åsan rundt med Litrøa , Finnbudalen samt Østkjølen med start på de ulike P – plassene. Lysløypa på Steimoegga er meget bra for skøyting og klassisk. Søndag er Allmannstua åpen for servering på vanlig måte. Program heftet vårt for 1 halvår er nå kommet og ligger i alle postkasser. Følg oss på facebook og www.turforening.no gjennom hele helga.

Helgas løype i Retten

Til alle som preparerer skispor i Fjellregionen: Ønsker dere å informere om løypetilbudet også i avisa? Send opplysninger på e-post til redaksjonen@retten.no innen kl. 12 på torsdager. Informasjonen blir publisert i fredagsutgaven, samt på retten.no.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags