Preparerte skispor i helga

Ut på skitur i helga?: Her finner du løypeoversikt.

Ut på skitur i helga?: Her finner du løypeoversikt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Haltdalen

DEL

Det kjøres spor fra parkeringa på Grønset til Litjnålsjøbekken. Hele Aunegrenda Rundt blir kjørt og Meenget - Envollen - Holddalsvollan.

Ålen

På østsida kjøres vassledningen og Målåsetre - Hovsbua. På sør- vestsida kjøres Børson og Holla.

Røros

Samtlige løyper er nå oppkjørt inkludert løypa til Høsenfjellhytta og inn til Skaret.

Os

Lørdag 2. februar: Nørdalen, Hummelfjell - Skistuggu Røros.

Søndag 3. februar: Nansenhytta-Vola-Østvangen.

Onsdag 6. februar: Midtukeløype på Åsan.

I tillegg kjøres Halvmilengrunden og/eller Nørdalen via Langtjønna hver helg og hver onsdag fra 2. februar. Følg med på skisporet.no for løypeoppdateringer og «styggværsløyper».

Tolga

I Vingelen kjøres Åsan.\u0009

På Tolga kjøres Olabergrunden/Klettrunden. Kletthytta åpen på søndag.

Bruengrunden og Svarthaugen kjøres også.

Følg med på skisporet.no. Vi ønsker alle god skitur i helga.

Kvikne

Helgas løype på Kvikne som kjøres med løypemaskina går inn til Sverjesjøen over Rabban og framover Kjølen. I tillegg kjøres Plasseterveien og Falningdalen. Sekk løyperapporten på kvikne.no samt skisporet.no for nærmere info.

Savalen

Foruten lysløypa kjøres Grasgodtvangen, Sparsjøen, Lomssjøen, Bratthøa og Bjørkåsstua. Det er forsatt litt lite snø mellom Hemstadtjønna og Bratthøa, og på toppen mot Bjørkåsstua.

Alvdal

Etter noen dager med streng kulde i starten av uka er størsteparten av løypenettet kjørt opp. Dvs. Hamndalen, «Åsan Rundt» og Finnbudalen samt Østkjølen. Søndag er det Den Norske Turistforenings nasjonale «Kom deg ut dagen», og det er natursti fra Sjulhusvangen til Allmannstua som er oppe fra 11.30 - 15.00 med god servering. Vi minner også om at turtiltaket «En På Topp - vinter» Høgåsen 992 m.o.h. ved Gammelsetra Haustdalen nå er klart. Alle som bestiger toppen er med i trekning av gavekort «middag på Solan Kafe» gitt av Gaia. For oppdatert informasjon, følg med på www.skisporet.no, Facebook og hjemmesida vår. Vi ønsker mye folk ute, og ønsker GOD TURHELG.


Artikkeltags