Visste du at ditt abonnement på retten.no kan deles med fem personer i egen husstand? Oppskriften på dette er ganske enkelt!

Gå inn på dine sider og velg del abonnement med flere i husstanden. Da vil flere i familien få egne brukerprofiler på retten.no – uten at det koster noe ekstra. Vi har lagd en video under som viser deg hvordan!

Dette gjelder både de som er komplett-abonnenter og digitalabonnenter.

Videoen under viser deg framgangsmåten:

I alle abonnement får du også tilgangen til eAvisen. En elektronisk utgave av papiravisen. Du kan lese den både på PC, nettbrett og mobil. eAvisen er tilgjengelig kvelden før utgivelse. Det vil si at du kan lese morgendagens avis litt før.

Tilgang til flere plattformer

Med et ordinært abonnement har du også tilgang til næringslivssiden NT24 som samler næringslivssaker fra hele Trøndelag. Dette er et samarbeid mellom Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Nidaros og Arbeidets Rett.

Tilgangen gjelder også for debattplattformen Trønderdebatt – der de fire overnevnte avisene også samarbeider.

I tillegg til alt dette har du også tilgang til Amedias storsatsing Direktesport – som samler all sport som Amedias 80 lokalaviser, åtte lokale nettsteder og Nettavisen streamer direkte!

Med denne tilgangen kan du kanskje få se nevøens fotballkamp på Elverum, en venn som spiller håndball i Trondheim eller V75 fra Bjerke. Dette er et enormt univers med det aller meste innen norsk idrett på både topp- og breddenivå!

Bruk nyhetsappen

Bli varslet når det skjer noe der du bor!

Om det er fra stedet du kommer fra, fotballklubben du elsker eller nyheter fra næringslivet – har du nå muligheten til å personalisere dine nyheter ut ifra emneknagger og samtidig få pushvarsel på mobilen når det skjer noe.

Slik bruker du nyhetsappen:

Med Rettens nyhetsapp kan du enkelt personalisere dine nyheter utifra hva du ønsker å lese. Du kan også få pushvarsel direkte på mobilen!

Oppgrader og få tilgang til over 70 aviser

Hold deg oppdatert i de lokalsamfunnene som du ønsker å lese om. Selv om du bor i Fjellregionen har du kanskje har du et hjerte for Fredrikstad, Bergen eller Tromsø.

Oppgrader til +Alt. Abonnementet gir deg tilgang til over 70 aviser i Amedia-konsernet. +Alt kan velges som et tillegg i kombinasjon med et papiravis- eller digitalt abonnement på avisen din.

Disse inngår i +Alt-abonnementet: