Sommerutstilling i år også, med annerledes åpning

SOMMERKUNSTNERE PÅ TYNSET: Bryndis Sigfusson foran. Bak fra venstre: Torstein Mills, Marius Reed, Esther Breslin og Live Ness.

SOMMERKUNSTNERE PÅ TYNSET: Bryndis Sigfusson foran. Bak fra venstre: Torstein Mills, Marius Reed, Esther Breslin og Live Ness. Foto:

20. juni åpnes årets sommerutstilling i Galleri Elgen i kulturhuset på Tynset. Men publikum må bevege seg noen hundre meter lenger sør for å delta i åpningen. Den holdes nemlig utendørs.

DEL

Det er kunstnerne i Rambu som står bak årets sommerutstilling. Utstillingen skal henge i Galleri Elgen fra 20. juni til 23. august.

– Med hensyn til smittevern skal vernissasje arrangeres i hagen ved Rambu, forklarer arrangørene.

Der har de satt hagen i stand til åpningen, og ønsker folk hjertelig velkommen lørdag 20. juni.

Litt utpå ettermiddagen blir det en pop up-utstilling med kunstverk, og med enkel servering, musikk og det arrangørene lover skal bli god stemning.

Utstillerne er Torstein Mills, Bryndis Sigfusson, Live Ness, Esther Breslin og Marius Reed. Breslin og Reed driver til daglig Tynset Grafikkverksted. Verkstedet holder til nettopp i Rambu, som også er samlingssted for andre kunstnere og kursvirksomhet.

Om kvelden etter utstillingsåpningen vises det film i den gamle kinosalen i andre etasje i Rambu. Da er det Exit Through the Gift Shop som står på plakaten.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags