SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

4,50 i odds på Barca-seier frister

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball beside Athletic Bilbao's Markel Susaeta during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Sunday, Feb. 10, 2019.(AP Photo/Alvaro Barrientos)

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball beside Athletic Bilbao's Markel Susaeta during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and FC Barcelona at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Sunday, Feb. 10, 2019.(AP Photo/Alvaro Barrientos) Foto:

Av

Nabil Fekir er ute med karantene for Lyon. Det svekker lagets muligheter foran kveldens hjemmekamp mot Barcelona.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Barcelona roter seg ikke bort mot Lyon

Oddssingel League Two: FA-cup eventyret har kostet for Newport County

Oddsdobbel: Oppturen fortsetter for United-legenden

Tirsdagens langoddsprogram byr på to meget spennende Champions League-kamper, der Liverpool hjemme mot Bayern München utvilsomt er den største kampen. Men også Lyon mot Barcelona ligger an til å bli et durabelig oppgjør. Ellers er det kamper fra både Championship, League One og League Two i England og det er full runde i Get-ligaen i ishockey her hjemme. Natt til onsdag spilles det åtte kamper i NHL.

NB! 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Portsmouth - Bristol Rovers 1,70 - 3,35 - 3,80 H (spillestopp kl. 2040)

Lyon - Barcelona pause/fulltid dobbel U/B - 4,50 (spillestopp kl 20.55)

Det er faktisk første gangen siden sesongen 2011/12 at Lyon er gått videre til sluttspillet i Champions League. Det skal dog tillegges at det kun er et fåtall sesonger i denne perioden at laget har vært med i gruppespillet. Tok seg til åttedelsfinale i Europa League forrige sesong, men røk der overraskende ut for CSKA Moskva. Sesongen 2016/17 var laget tapende semifinalist i Europa League mot Ajax. Innledet gruppespillet i Champions League i fjor høst med å ta en meget overraskende borteseier mot Manchester City (2-1) og spilte uavgjort i de fem øvrige gruppespillkampene. Samtlige tre hjemmekamper endte forøvrig 2-2 (mot Shaktar Donetsk, Hoffenheim og Manchester City). Gjør en bra sesong i hjemlig Ligue 1, der laget er på 3. plass med 46 poeng. Likevel er det hele 16 poeng opp til suverene PSG. 8-3-2 totalt hjemme, deriblant 2-1 seier hjemme mot PSG nylig. Dessverre for Lyon må laget unnvære sin aller viktigste spiller i kveld. Nabil Fekir soner karantene for gule kort. Både Jason Denayer og Tanguy NDombele har det vært usikkerhet rundt, men begge er med i troppen til kveldens kamp.

Se alle årets Barcelona-drakter her!

Barcelona har ikke sprudlet voldsomt i La Liga i det siste og nøyde seg med 1-0 seier hjemme mot Valladolid lørdag kveld. Det var riktignok med et litt svekket lag, selv om Lionel Messi spilte hele kampen. Men siden både Atletico Madrid på 2. plass og Real Madrid på 3.plas stadig går på unødige poengtap. leder Barcelona serien med sju poeng ned til Atletico på 2. plass og ni poeng til Real Madrid på 3. plass. Gikk gjennom gruppespillet uten tap.

Vant 4-1 hjemme over Roma i den første kvartfinalen i fjorårets Champions League, men presterte å tape 0-3 borte og røk ut. Sesongen 2016/17 tapte laget 0-4 borte mot PSG i den første åttedelsfinalen, men vant 6-1 hjemme og tok seg videre. Da endte det med kvartfinaleexit mot Juventus etter at Barcelona tapte den første kvartfinalen 0-3 borte og kun klarte 0-0 hjemme.  Barcelona har faktisk tapt tre av sine fire siste bortekamper i sluttspillet de to foregående sesongene, men motstanden har vært veldig bra. I kveld må laget unnvære skadde Arthur, Rafinha og Thomas Vermalen, men ellers er det full tropp i og med at Samuel Umtiti endelig er friskmeldt etter langvarig skadefravær.

Se alle sesongens Lyon-drakter her!

At viktige Fekir er ute for Lyon, svekket nok lagets muligheter til seier. 1,75 på Barcelona-seier er heller ikke veldig fristende som singelspill. Da lar vi oss mer friste av pause/fulltid-dobbelen U/B. Barcelona har som kjent flere matchvinnere i sitt lag og det er ikke utenkelig at denne står uavgjort til pause og at Barcelona tar det tilslutt. 4,50 er oddsen på det spillobjektet og det er klart gangbar odds.

Klikk her for å levere dette spillet