SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Alle gode ting er tre i Copa del Rey

Betis og Canales (midten) jubler sammen med Joaquin Sanches etter å ha scoret mot Real Madrid hjemme i Sevilla. I dag tror vi de får mer å feire når de møter Valencia i cupen. (AP Photo/Miguel Morenatti)

Betis og Canales (midten) jubler sammen med Joaquin Sanches etter å ha scoret mot Real Madrid hjemme i Sevilla. I dag tror vi de får mer å feire når de møter Valencia i cupen. (AP Photo/Miguel Morenatti) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi lanserte spill mot Valencia borte mot både Sporting Gijon og Getafe i Copa del Rey. I kveld har Valencia bortekamp mot Betis i semifinalen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Sagosen og PSG går for gruppeseier

Oddssingel skiskyting: Johannes Thingnes Bø mot eventyrlig rekord

Oddssingel Copa del Rey: Alle gode ting er tre i Copa del Rey

Oddssingel NHL: Denne karen skal tjene penger for oss i natt

V65 KlosterskogenEn rakett som innfrir

V4/V5 BjerkeAlle spiller Bjerke i lunsjen

Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019

Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på semifinale i Copa del Ray, det er italiensk cup, treningskamp mellom Viking og Nest-Sotra og fransk cup. I tillegg startet VM enkeltdistanser på skøyter i Inzell med lagsprint, 3000 meter kvinner og 5 000 meter menn på menyen. Skiskytterne er i Canmore og der skal det både være normaldistanse for menn og kvinner i kveld. Og på håndballfronten er det tysk Bundesliga og Champions League på programmet.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Real Betis - Valencia H 2,35 (spillestopp 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Første semifinale i Copa del Rey, returmøtet spilles torsdag 28. februar.

Real Betis kan skryte på seg at de har slått både Barcelona og Atletico Madrid i serien denne sesongen. Barcelona har kun ett hjemmetap denne sesongen, det kom mot Real Betis 11. november i fjor da Betis vant 4-3. Søndag ble de det andre laget til å påføre serietoer Atletico Madrid et tap denne sesongen, da Betis vant 1-0 hjemme i Sevilla. Ligger på 6. plass i La Liga med 32 poeng og har kun fire poeng opp til Sevilla på den attraktive 4. plassen. Har eliminert Real Sociedad i åttedelsfinalen (0-0 hjemme og 2-2 borte) og Espanyol i kvartfinalen (1-1 borte og 3-1 etter ekstraomganger hjemme), på veien til semifinale.  Cristian Tello er fortsatt ute, ellers er det ventet at manager Quique Setien roterer lite på sitt lag i dag.

Valencia sjokkerte Barca-fansen i lørdagens seriekamp på Camp Nou. Etter en halvtime ledet Valencia 2-0, men det endte tilslutt 2-2. Har kun fire tap i serien denne sesongen (Real Madrid på 3. plass har seks tap), men ligger likevel 12 poeng bak Real Madrid på 8. plass med 30 poeng. Faktisk har laget spilt uavgjort i 12 av 22 seriekamper. Har tatt seg til semifinale etter å ha slått ut Sporting Gijon i åttedelsfinalen (tapte da 1-2 borte, men vant 3-0 hjemme i returen) og Getafe i kvartfinalen (tapte også da bortekampen først med 0-1, men vant 3-1 hjemme i returen). Mouctar Diakhaby soner karantene, ellers ser det stort sett bra ut.

Valencia har altså tapt bortekampen både mot Sporting Gijon i åttedelsfinalen og bortekampen mot Getafe i kvartfinalen. I begge tilfallene har vi lansert spill mot Valencia til flotte hjemmeoddser. Vi satser på at alle gode ting er tre og lanserer også hjemmeseier i kveld til godkjente 2,35 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet