SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

City trenger ikke å vinne i kveld

Manchester City's Danilo, center, celebrates with his teammates Leroy Sane, left, and Raheem Sterling, after scoring the opening goal for his team, during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium in Huddersfield, England, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester City's Danilo, center, celebrates with his teammates Leroy Sane, left, and Raheem Sterling, after scoring the opening goal for his team, during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium in Huddersfield, England, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Med 9-0 ledelse i første kamp, er kveldens returmøte en formalitet for Manchester City. Vi velger å gardere laget på midtukekupongen.

DEL

Midtukekupongen (Siste) Spillsentrets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel La Liga: Barcelona tåler et tap uten Messi

Oddssingel Håndball-VM: Ungarn gir Norge kamp

V75 Bjerke: Herlig Bjerkekveld i vente

V4 GävleNye godbiter fra Lerum

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Ukens midtukekupong består av begge semifinalereturene i den engelske ligacupen, den består av seks kamper fra skotsk Premiership, tre av kvartfinalene i Copa del Rey i Spania og avsluttes med en cupkamp fra Frankrike. Åtte av kampene spilles onsdag, mens fire av kampene spilles torsdag kveld. Innleveringsfristen er onsdag kl 20.40Bonuspotten er på ca 1,85 mill kr. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

1. Burton Albion - Manchester City
Dette returoppgjøret blir bare en formalitet, etter at Manchestet City vant hele 9-0 i det første oppgjøret på Etihad.

Det er 4. runde i FA-cupen i England kommende helg, men det vil likevel spilles en god del seriekamper i Championship, League One og League Two. Burton skal i aksjon hjemme mot Bradford lørdag. Burton ligger på 13. plass i League One med totalt 36 poeng, men har ikke mer enn seks poeng ned til Plymouth under streken. Brukbare 7-2-5 på hjemmebane.

Se alle de nye draktene til Manchester City her!

Manchester City har slått kraftig tilbake etter sine to strake serietap i julen i Premier League og la på til sin fjerdes strake trepoenger borte mot Huddersfield søndag. Har en tilsynelatende meget overkommelig hjemmekamp i FA-cupen mot Burnley lørdag. Det er midtukerunde i Premier League neste uke og tirsdag kveld venter bortekamp mot Newcastle. Med 9-0 ledelse fra den første kampen, er det ingen grunn til å tro at Pep Guardiola sender utpå sitt sterkest lag onsdag kveld.  Verd å merke seg er dog at Benjamin Mendy endelig er friskmeldt etter sin langvarige skade.

Det kryr av storfavoritter på ukens midtukekupong. Manchester City trenger ingenting fra denne kampen, så vi halvgarderer. UB.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Chelsea - Tottenham
Denne spilles torsdag. Det første oppgjøret endte med 1-0 seier til Tottenham og i den kampen hadde definitivt Chelsea fortjent et bedre resultat. Etter søndagens 0-2 tap borte mot Arsenal i Premier League, øker avstanden oppover. Ligger fortsatt på 4. plass, men Arsenal og Manchester United er nå kun tre poeng bak. Solide 7-4-1 hjemme på Stamford Bridge.

Se alle årets Tottenham-drakter her!

Et fraværsrammet Tottenham berget alle tre poengene fortjent nok borte mot Fulham søndag ettermiddag, etter at Harry Winks scoret seiersmålet på overtid. Ligger på 3. plass med 51 poeng og har ni poeng opp til ledende Liverpool og sju poeng ned til Arsenal på 5. plass. Harry Kane, Moussa Sissoko, Lucas Moura, Son Heung-Min og Dele Alli er alle uaktuelle til torsdagens returkamp.

Sjekk tilbudet på den nye bortedrakten til Chelsea her!

Chelsea skal ha en alle tiders mulighet til å slå et klart svekket Tottenham. H.

Følg Spillsenteret på Facebook!

3. Celtic - St. Mirren
De seks neste kampene på ukend midtukekupong er alle hentet fra skotsk Premiership. Det er første serierunde siden romjulen.

Celtic stod med fem strake seire før det ble tap borte for Rangers i den siste seriekampen. Leder fortsatt serien med sine 42 poeng, men Rangers er a poeng. Celtic har dog en kamp mindre spilt. Har levert helt feilfrie 9-0-0 på sesongens ni første hjemmekamper. Tom Rogic er på Asian Cup med Australia, mens Kieran Tierney og Oliver Ntcham er skadet.

Det går betydelig tyngre for St. Mirren som ligger nest sist med kun tolv poeng. Det betyr kvalifiseringsplass og det skiller kun to poeng ned til jumbo Dundee. Svake 1-2-7 på ti spilte bortekamper, seieren kom mot svakt plasserte Motherwell 22. desember. St. Mirren har handlet inn en god del nye spillere, og Vaclav Hladky, Greg Tansey, Mihai Popescu, Brad Lyons og Kyle McAllister kan alle få mer eller mindre spilletid i kveld. Kylee Magennis, Danny Mullen og Gray MacKenzie er alle uaktuelle.

17-1-0 på de 18 siste tilsvarende. Det er ikke lett å finne argumenter for annet enn hjemmeseier her. H.

4. Kilmarnock - Rangers
Toppkamp mellom Kilmarnock på 3. plass og Rangers på 2. plass. Kilmarnock har kun ett poeng opp til ledende Celtic og Rangers etter en flott høstsesong. Solide 6-2-1 på de ni siste seriekampene, men fikk juling borte mot Celtic femte sist (1-5). 7-1-2 på hjemmebane.

Rangers kom seg altså helt opp i ryggen på ledende Celtic etter å ha vunnet 1-0 hjemme på Ibrox i romjula. Solide 8-2-1 på hjemmebane, ikke like giftige borte med 4-4-2 hittil. Veteranene Jermain Defoe og Steven Davis er begge nye i Rangers og aktuelle for kveldens kamp.  Connor Goldson, Eros Grezda, Jamie Murphy og Graham Dorrans er alle ute med skader.

Det står 1-2-0 på de tre siste tilsvarende etter at Rangers kom tilbake til Premiership. Vrient. HUB både på 96-rekkeren og 432-rekkeren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

5. Hamilton - Aberdeen
Det er kun tolv lag i den øverste divisjonen i Skottland og kun laget som ender helt sist rykker direkte ned. Laget som ender nest sist må spille kvalik. Hamilton er ett av tre lag som er involvert i nedrykksstriden, men de ligger best an. Står med 14 poeng og har to poeng ned til St. Mirren på kvalik og fire poeng ned til Dundee på jumboplassen. Avsluttet 2018 med kun å ta ett poeng på de seks siste seriekampene. Moderate 2-1-7 på ti spilte hjemmekamper.

Aberdeen henger bra med i toppen og ligger på 4. plass, kun tre poeng bak tetduoen Celtic og Rangers. Møtte nettopp Celtic hjemme 2. juledag og der stod det 2-2 etter 83 minutter. En mildt sagt hendelsesrik avslutning gjorde at den kampen endte 3-4. 2-1 seieren borte mot Livingston i den siste serierunden, var Aberdeens femte bortetriumf for sesongen og 5-2-3 er bra statistikk på bortebane.

Det endte 2-2 i tilsvarende seriemøte i fjorårssesongen og Aberdeen skal unngå tap her. UB.

Fredag kan du stikke av med 369 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

6. Motherwell - Hibernian
Møte mellom tabellnaboer, men det skiller faktisk åtte poeng i favør bortelaget på 8. plass og Motherwell på 9. plass.

Motherwell ligger fjerde sist, men har bra klaring nedover og ni poeng ned til St. Mirren på kvalikplassen. Sliter dog på hjemmebane og står med svake 2-3-5 på de ti spilte hjemmekampene og røk blant annet 0-1 for nestjumbo St. Mirren i den nest siste hjemmekampen. Veteranspissen Ross McCormack er ankommet i januar og burde duge bra på dette nivået.

Hibernian stod med kun ett hjemmetap på de ni første seriekampene (4-5-1), men måtte se at Hearts vant byderbyet i Edinburgh i siste serierunde. Er havnet litt i ingenmannsland med sine 29 poeng og har hele tolv poeng opp til Kilmarnock på 3. plass. Sju av elleve bortekamper er tapt, men de fire øvrige er vunnet.

Det endte 0-1 i tilsvarende seriemøte i fjorårssesongen. Nå tror vi på hjemmelaget. H.

7. Hearts - Dundee
Hearts innledet sesongen strålende, men ikke helt klart å følge opp. Ligger på 5. plass med 36 poeng og har ikke mer enn seks poeng opp til lederduoen. Etter kun å ha tatt ett poeng på fem bortekamper, ble det 1-0 borte mot Hibernian i den siste bortekampen. Hjemme i Edinburgh leverer dog Hearts klart bedre med 6-2-2 hittil.

Tabelljumbo Dundee med fattige 10 poeng etter 21 spilte seriekamper, men har kun to poeng opp til St. Mirren på kvalifiseringsplass og kun fire poeng opp til Hamilton på sikker plass. Åtte av ti bortekamper er tapt, den eneste trepoengeren borte er kommet mot svakt plasserte Hamilton.

Det står 4-1-0 på de fem siste tilsvarende i Edinburgh. H.

8. St. Johnstone - Livingston
Etter to strake 1-2 tap hjemme for hhv Motherwell og Celtic, avsluttet St. Johnstone med borteseier mot bunnlagene St. Mirren (1-0) og Dundee (2-0) i de to siste seriekampene i 2018. Har faktisk vunnet sju av ti spilte bortekamper St. Johnstone, men med forholdsvis svake 3-4-3 på eget gress, holder det ikke til mer enn 6. plass foreløpig. Står med 34 poeng og har sju poeng opp til Kilmarnock på 3. plass, men en kamp mindre spilt.

Livingston ligger på 7. plass og har i motsetning til St. Johnstone virkelig levert på eget gress. 7-2-2 betyr at 23 av lagets totalt 30 poeng er tatt hjemme. Kun en av ti bortekamper er vunnet (1-4-5).

St. Johnstone har ikke levert spesielt bra på hjemmebane, mens Livingston underpresterer borte. HU.

9. Sevilla - Barcelona
De tre neste kampene er alle kvartfinaler i Copa del Rey og her spilles det som kjent hjemme/borte og det er første kamp.

Med kun to poeng på de fire siste seriekampene er Sevilla hektet av i kampen om seriegullet i La Liga. Etter lørdagens 0-2 tap for Real Madrid, er avstanden opp til serieleder Barcelona nå på hele 13 poeng. Avgjorde åttedelsfinalen i Copa del Rey i det første oppgjøret borte mot Athletic Bilbao med 3-1 seier, selv om det ble 0-1 tap i returmøtet hjemme.  Solide 6-2-1 på ni spilte hjemmekamper i serien.

Overraskende nok startet Lionel Messi på benken i søndagens hjemmekamp mot Leganes, men kom på banen i andre omgang og var helt avgjørende for at Barcelona vant den kampen 3-1. Det var Barcelonas sjuende strake trepoenger og laget dermed fortsatt fem poengs ledelse ned til Atletico Madrid på 2. plass.  Tapte borteoppgjøret mot Levante 1-2 i den første åttedelsfinalen i Copa del Rey. Verken Messi, Suarez, Rakitic, Pique, Arthur, Lenglet eller ter Stegen var med i den kampen. Men fikset naturligvis avansement med 3-0 seier i returkampen hjemme forrige torsdag.  Barcelona har vært i finalen av Copa del Rey fem sesonger på rad og vunnet denne turneringen de fire siste sesongene. Kevin-Prince Boateng er hentet fra Sassuolo og inkludert i kveldens tropp. Det er derimot ikke Lionel Messi eller Ousman Dembele.

Det står 1-2-1 i de fire siste tilsvarende serieoppgjørene. Barcelona mangler altså to av sine beste spillere i Messi og Dembele i kveld. Sevilla kan helt klart vinne den første kvartfinalen.  HU på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

10. Espanyol - Real Betis
Denne spilles torsdag. Espanyol hadde ellers en meget svak avslutning på 2018 og gikk på seks strake serietap. Innledet 2019 med 1-0 seier hjemme mot Leganes, mens det ble 2-3 tap borte mot Real Sociedad forrige mandag og ny nedtur med 0-3 tap borte for Eibar mandag kveld. Er dermed falt til 13. plass på tabellen med totalt 24 poeng og har kun fire poeng ned til Rayo Vallecano under streken. Eliminerte Villarreal i åttedelsfinalen etter 2-2 borte og 3-1 seier hjemme forrige torsdag. Solide 6-0-3 på hjemmebane i serien.

Real Betis avsluttet 2017 med ti poeng på de fire siste seriekampene, men innledet 2018 med to strake 1-2 tap. Først borte mot tabelljumbo Huesca og søndag kveld ble det 1-2 hjemme mot Real Madrid. Søndag ble det endelig seier igjen etter at laget snudde 1-2 til 3-2 seier hjemme mot Girona. Ligger på en sterk 7. plass med 29 poeng. 3-2-4 på ni spilte bortekamper. Etter 0-0 hjemme i første åttedelsfinale mot Real Sociedad, endte det 2-2 forrige torsdag og Betis avanserte dermed til kvartfinale på bortemålsregelen.

Espanyol har levert veldig bra på hjemmebane denne sesongen, men Real Betis har kapasitet.  HU.

Klikk her for å levere din tippekupong

11. Real Madrid - Girona
Denne spilles torsdag. Klare tegn til bedring for Real Madrid nå som forrige søndag vant den vanskelige bortekampen mot Betis 2-1 og fulgte opp med 2-0 seier hjemme mot Sevilla lørdag. Overtok dermed 3. plassen i La Liga, men er fortsatt ti poeng bak serieleder Barcelona. Avgjorde åttedelsfinalen mot Leganes ved å vinne 3-0 hjemme i det første møtet og kunne derfor "tillate" seg å tape returoppgjøret borte forrige onsdag med 0-1. 7-1-2 på ti spilte hjemmekamper i serien. Gareth Bale og Marcos Asensio er fortsatt ute.

De fleste hadde nok ikke forventet at Girona skulle ta seg til kvartfinale etter laget spilte 1-1 hjemme mot sterke Atletico Madrid i den første åttedelsfinalen. Men Girona klarte 3-3 borte og tok seg til kvartfinale på bortemålsregelen.  Girona som ikke har vært lenger enn 16-delsfinalen i Copa del Rey noen av de fire foregående sesongene. I La Liga er Girona uten seier på de sju siste seriekampene og ligger på 12. plass med 24 poeng. Moderate 3-4-3 på ti spilte bortekamper.

Real Madrid bør sikre seg et godt utgangspunkt foran neste ukes returoppgjør. H.

12. Amiens - Lyon
Vi avslutter ukens midtukekupong med en kamp fra 16-delsfinalen i Coupe De France og her spilles det ikke returer. Denne spilles torsdag.

Svakt plasserte Amiens tok ledelsen 1-0 borte mot Lille fredag kveld, men tilslutt endte det med 1-2 tap. Ligger fjerde sist med totalt 18 poeng og har kun ett poeng ned til Dijon under streken. Svake 3-1-6 på ti spilte hjemmekamper.

Lyon snudde 0-1 til 2-1 seier i bortemøtet mot St. Etienne søndag kveld og overtok dermed 3. plassen i Ligue 1 fra nettopp St. Etienne. Står med totalt 37 poeng og har tre poeng opp til Lille på 2. plass og hele 16 poeng opp til den suverene serielederen PSG. Totalt 4-4-2 på bortebane.

Disse to lagene møtes også til seriekamp i Ligue 1 førstkommende søndag og også der har Amiens hjemmekamp. Det er vanskelig å vite hvordan lagene prioriterer denne cupkampen, så vi helgarderer.  U på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

96-rekker:
1. Burton Albion — Manchester City UB

2. Chelsea — Tottenham H

3. Celtic — St. Mirren H

4. Kilmarnock — Rangers HUB

5. Hamilton Academical — Aberdeen UB

6. Motherwell — Hibernian H

7. Hearts — FC Dundee H

8. St. Johnstone — Livingston HU

9. Sevilla — Barcelona HU

10. Espanyol — Real Betis HU

11. Real Madrid — Girona H

12. SC Amiens — Lyon U

432-rekker:

1. Burton Albion — Manchester City UB

2. Chelsea — Tottenham H

3. Celtic — St. Mirren H

4. Kilmarnock — Rangers HUB

5. Hamilton Academical — Aberdeen UB

6. Motherwell — Hibernian H

7. Hearts — FC Dundee H

8. St. Johnstone — Livingston HU

9. Sevilla — Barcelona HUB

10. Espanyol — Real Betis HU

11. Real Madrid — Girona H

12. SC Amiens — Lyon HUB

Klikk her for å levere din tippekupong