SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Herlig hjemmedobbel til over tre i odds

Ayoze Perez og Newcastle er i form nå. I kveld jakter de sin fjerde strake seier.  (Owen Humphreys/PA via AP)

Ayoze Perez og Newcastle er i form nå. I kveld jakter de sin fjerde strake seier. (Owen Humphreys/PA via AP) Foto:

Av

Rafael Benitez har brukt tid, men det virker som det har løsnet for The Toon nå!

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Coppa Italia: Denne karen skyter AC Milan til cupfinalen

Oddsdobbel: Newcastle spilles i deilig dobbel

Oddsdobbel: Det lukter Premier League på Elland Road

Oddssingel Premier League: Vi tror Cardiff og eks-Brann-spilleren får sin revansje i kveld

V65 Momarken: Prinsen inntar Momarken

V4-lunsj Sverige: Spennende lunsjomgang på Jägersro

Midtuke-kamper i Premier League! Hva er vel bedre enn det folkens? Ikke mye svarer vi. Fire veldig spennende kamper avvikles i dag, mens i morgen skal alle topplagene i aksjon og det spilles seks kamper. I tillegg til Premier League i kveld, så spilles det fire herlige oppgjør fra Championship. Hvis vi beveger oss litt vekk fra fotballen, så skal det også gås Ski-VM i dag. Kvinnene skal ut på en 10 km klokken 15:00. Therese Johaug er dunderfavoritt, og står til 1,05 på Norsk Tipping. Spørsmålet er egentlig om vi kan få flere på pallen. I morgen skal guttene ut å gå 15 km og det klokken 14:00. 

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Newcastle - Burnley H - 1,92 (Spillestopp 20:55)

Klikk her for å levere dette spillet

Ja, vi tror på hjemmeseier her. Først og fremst tror vi dagens hjemmelag er et klart bedre fotballag. I tillegg begynner endelig Rafael Benitez å få litt skikk på dette Newcastle-laget. De er på ingen måte trygge, da det kun er fire poeng ned til nedrykk. Et tap i dag vil være krise. Litt på grunn av motstanden man møter her. Burnley ligger to poeng foran Newcastle, og slike hjemmekamper som dagens er særdeles viktige.

Newcastle har gjort det sterkt den siste tiden. Tre seire på de siste fem kampene er positivt. Fortsetter man slikt så vil ikke nedrykk være noe laget trenger å bekymre seg over.  I tillegg har The Toon tre strake seire, og det er virkelig gledelig for fansen i Nord-England. Her har det vært trist lenge, og entusiasmen er tilbake. Måten laget slo Manchester City nest sist på hjemmebane, viser hvor store steg dette laget har tatt. Dette var en meget sterk seier. Trener Benitez sier før kampen at nesten alle spillerne er kampklare, de vinner og gleden i laget er virkelig høy for tiden. Det er ingen tvil om at spillerne oser av selvtillit nå, og vi tror de tar seg av dagens hjemmekamp.

Se alle sesongens Newcastle-drakter her!

Burnley. En gjeng med krigere dette. Sean Dyche er jo ikke mannen som legger opp til den fineste fotballen, men det er fullt forståelig. Ut i fra hva han har å jobbe med, må jeg si det er imponerende hva han får til i Burnley. De kriger og slår lange baller - og det lykkes til tider godt med. Seieren mot Tottenham i helgen var meget sterk, og dette gir naturligvis selvtillit. Man har, i likhet med dagens hjemmelag, kommet inn i en god stim med to strak seire. Burnley står og uten tap på de siste åtte seriekampene (5-3-0). Meget sterke tall dette. 

Men på bortebane er ikke laget sterke. De har kun tre seire på ukjent gress så langt. På de siste fire bortekampene står laget med sterke 2-2-0. Men vi må huske på at seirene er kommet mot Brighton og Huddersfield. Ikke to veldig sterke lag dette. Det var dog veldig sterkt å spille 2-2 på Old Trafford tredje sist, til tross for massivt press i mot seg den første omgangen. 

Ingen av lagene har noe skader som er verdt å rapportere om. 

Begrunnelse H: To lag som trenger poeng og som er i form møtes her. En spennende kamp dette. Vi tror det er Newcastle som tar det lengste strået. Vi tror hjemmebanefordelen blir viktig i dagens kamp. I tillegg møter man et svakt bortelag. 1,92 er akkurat innenfor. 

Bristol City - Birmingham H - 1,85 (Spillestopp 20:40)

Bristol er virkelig i form nå. Hjemmelaget står med syv seire på de siste åtte kampene. Før møtet med serieleder Norwich sist, så sto laget med syv strake. Etter å ha ledet 1-2 til pause, klarte Norwich å snu det til 3-2. Norwich borte er trolig sesongens vanskeligste bortekamp, og det var veldig nære på at Bristol fikk med seg poeng. Alle disse seirene på slutten har gjort at laget har tatt seg opp til en flott sjetteplass på tabellen. Man er faktisk inne på kvalikplass. 

For ti dager siden møtte Lee Johnson sitt mannskap Wolverhampton i åttendelsfinalen i Fa-cupen. Dessverre ble det et 1-0-tap i en jevn kamp. Brisol var dog på høyde med Premier Leaue-laget kampen gjennom. På Ashton Gate har man 7-5-4 på 16 spilte kamper. Det skal sies at fire strake seire er tatt på rappen på hjemmebane nå. Bristol har en veldig fin fremtid i vente. Kamper som kveldens må dog vinnes om laget skal havne blant topp seks. På slutten har dem jo vært ekstremt gode på å avgjøre til sin fordel, og vi tror laget har en solid sjanse igjen her. 

Jack Hunt kan være tilbake i kveld. Han har vært ute med skade en stund, men det rapporteres at han nærmer seg kampklar. Korey Smith er ute. 

Birmingham har og muligheten til å dukke opp blant de seks første lagene i Championship, men dem innehar ikke samme form som hjemmelaget. På de siste ti kampene står laget med 3-4-3. Det samme gjelder på bortebane. Det blir noen seire, noen uavgjorte og noen tap. Laget er veldig varierende i prestasjonen og resultatene. I øyeblikket er det seks poeng opp til dagens motstander og sjetteplassen. Jeg tviler uansett på at Birmingham har det som skal til for å havne inn der. 

Nest sist går man på et tap hjemme for Bolton. Slikt kan ikke skje skal man blande seg inn i toppen. Mens nå sist spilte man 2-2 mot Blackburn hjemme. Fire poeng mot Bolton og Blackburn på de to siste hjemmekampene er for dårlig. 

Garry Monk har få skader, men Marc Roberts og Charlie Lakin er trolig ute. Begge er tilbake på treningsfeltet, men neppe kampklar. 

Begrunnelse H: Jeg finner 1,85 som en veldig fin odds med tanke på at vi kombinerer med Newcastle-seier. Bristol er i ordentlig god form, tross to seire på slutten. Bortelaget er veldig varierende, og vi går for hjemmeseier. Totaloddsen på denne dobbelen blir på fine 3,55.

Klikk her for å levere dette spillet