SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hoffenheim sliter borte mot FC Köln

Hoffenheim's Adam Szalai, celebrates with the mascot after his sie's third goal during a German first division Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Moenchengladbach in Sinsheim, Germany, Saturday, April 15, 2017 .(AP Photo/Michael Probst)

Hoffenheim's Adam Szalai, celebrates with the mascot after his sie's third goal during a German first division Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Moenchengladbach in Sinsheim, Germany, Saturday, April 15, 2017 .(AP Photo/Michael Probst) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hoffenheim er laget som spiller mest uavgjort på bortebane i 1. Bundesliga.

DEL

Oddstips (Siste) Det er et variert langoddsprogram denne fredagen. Det spilles blant annet kamper i tysk 1. Bundesliga, fransk Ligue 1, dansk Superliga og nederlandsk Æresdivisjon, i tillegg er det full runde i fransk Ligue 1.

Lørdagskupongen: Generalprøve på gullkampen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. FC Köln – TSG 1899 Hoffenheim U

Tysk, 1. Bundesliga. Köln har tapt tre av de siste fire Bundesliga-kampene. De står med to tap på rad mot henholdsvis M'gladbach og Augsburg før møtet med Hoffenheim.

I forrige serierunde spilte de en elendig kamp mot Augsburg og tapte 1–2 mot den nedrykkstruede klubben fra Bayern. Forsvarsspillet har vært forferdelig svakt. De har sluppet inn to mål eller mer i syv av de åtte siste kampene.

Köln har vært veldig ustabile etter vinterpausen, men siden de hadde en god første halvdel av sesongen henger de fortsatt med i kampen om en plass i Europa neste sesong. De ligger på syvendeplass med 40 poeng, ett poeng bak Freiburg som innehar den siste Europaliga-plassen.

Köln har vært brukbare på hjemmebane. De hadde to seire på hjemmebane før 2-3-tapet mot M'gladbach for to uker siden.

Det er interessant å lese av statistikken at Köln er ubeseiret i de fem siste innbyrdes oppgjørene mot Hoffenheim på hjemmebane, men Hoffeheim banket dem i den første kampen denne sesongen. Köln ble sendt hjem med 0-4-tap, og jeg kan ikke se at Köln har blitt så mye bedre etter den kampen. Tvert imot!

Vertene er veldig avhengig av angriperen Anthony Modeste. Han har scoret over halvparten av lagets mål denne sesongen. Mannen har scoret 23 mål, og Köln har scoret totalt 42 mål så langt.

Hoffenheim har imponert denne sesongen, men ikke på bortebane. De tapte 1–2 mot nedrykkstruende Hamburg i forrige bortekamp. Ja, jeg vet at de vant borte mot hjemmesterke Hertha Berlin, men utligningen kom på straffespark og de to neste målene ble scoret etter at Herthas Maximilian Mittelstadt var utvist.

Köln har kun vunnet én av de siste seks bortekampene, men de har spilt uavgjort i hele syv bortematcher denne sesongen.

Sist helg spilte de en målrik kamp mot M'gladbach. Den endte med 5-3-seier. Det var den fjerde seieren til Hoffenheim på de fem siste kampene. Dortmund puster dem i nakken, så Hoffenheim trenger poeng i denne kampen.

Det er en åpen kamp. Köln er uberegnelige. Jeg har spilt borteseier på midtukekupongen, men på oddskupongen velger jeg å gå for spillet med størst verdi. Hoffenheim er favoritter, men bortestatistikken gjør meg litt skeptisk.

1,95 på borteseier er greit, men jeg synes 3,35 i odds på uavgjort frister mer. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt råtips fredag 21. april:

1. FC Köln – TSG 1899 Hoffenheim 3,05 – 3,35 – 1,95 U

Total odds: 3,35