SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leeds kjemper om direkte opprykk

FILE - In this Oct. 29, 2017 file photo, Marcelo Bielsa looks on during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France. English second-tier club Leeds has been accused by a rival of having an employee spy on its training session ahead of a league match. Derby County says police were called to its training center following reports of a man "acting suspiciously outside the premises." Derby said the man works for the "footballing staff at Leeds" and that it would hold talks with Leeds. Leeds is managed by Argentine coach Marcelo Bielsa, who is known for his meticulous planning and attention to detail. (AP Photo/Michel Spingler, File)

FILE - In this Oct. 29, 2017 file photo, Marcelo Bielsa looks on during their French League one soccer match against Marseille at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France. English second-tier club Leeds has been accused by a rival of having an employee spy on its training session ahead of a league match. Derby County says police were called to its training center following reports of a man "acting suspiciously outside the premises." Derby said the man works for the "footballing staff at Leeds" and that it would hold talks with Leeds. Leeds is managed by Argentine coach Marcelo Bielsa, who is known for his meticulous planning and attention to detail. (AP Photo/Michel Spingler, File) Foto:

Av

Leeds kan klatre til topps på Championship-tabellen med seier mot QPR i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel Coppa Italia: Denne karen skyter AC Milan til cupfinalen

Oddsdobbel: Newcastle spilles i deilig dobbel

Oddsdobbel: Det lukter Premier League på Elland Road

Oddssingel Premier League: Vi tror Cardiff og eks-Brann-spilleren får sin revansje i kveld

V65 Momarken: Prinsen inntar Momarken

V4-lunsj Sverige: Spennende lunsjomgang på Jägersro

Tirsdagens langoddsprogram er innholdsrikt. Det byr blant annet på fire kamper fra Premier League, og det spilles også fire kamper i engelsk Championship. I tillegg er det en interessant semifinale i Coppa Italia hvor Lazio møter AC Milan hjemme på Stadio Olimpico, og Paris St. Germain spiller kvartfinalemot Dijon i Coupe de France. Ellers er det nesten full runde i Serie B i Italia og det er også fire kamper i skotsk Championship. Natt til onsdag er det full rulle i NHL, hvor det spilles elleve kamper.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Queens Park Rangers – Leeds United 3,40 – 3,35 – 1,85 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

Leeds United vant 2–1 mot Bolton i helgen, men de klarte likevel ikke å klatre opp på direkte opprykksplass. Den gamle storklubben fra Yorkshire ligger på tredjeplass, men bare målforskjellen skiller dem fra Sheffield United psom innehar annenplassen.

Men: Leeds har én kamp mindre spilt enn både Sheffield United og Norwich, og de kan overta tabelltoppen i Championship med seier i tirsdagens bortekamp mot QPR på Loftus Road. Da begynner det for alvor å lukte Premier League på Elland Road.

Etter en sterk periode i desember, hvor QPR snuste på playoffspill, er QPR nå i fritt fall på tabellen. De ligger helt nede på 18.-plass, og er kun ni poeng foran Rotherham som er under nedrykksstreken.

QPR har tapt de syv siste kampene sine, og de har ikke vunnet i Championship siden 2. juledag. Det begynner å bli en stund siden!

Leeds kunne knapt nok fått en bedre motstander når de jakter tabelltoppen. Yorkshire-laget viser fin form. De har vunnet de to siste kampene mot Swansea og Bolton. Elland Road-laget er gjort til favoritter i denne kampen, og det er forståelig.

Leeds har tross alt vunnet alvparten av alle bortekampene sine denne sesongen, og de er et av de beste bortelagene i Championship. QPR på sin side har kun tatt ett poeng på de fire sist hjemmekampene på Loftus Road. Statistikken viser at de har vunnet syv og tapt syv av de siste 16 hjemmekampene denne sesongen.

London-klubben er et av de dårligste hjemmelagene i ligaen denne sesongen, og jeg kan ikke se at de skal være i stand til å stoppe Leeds.

QPR har nå tapt de tre siste hjemmekampene og de har sluppet inn hele elleve mål. Jeg tror de får problemer mot et motivert Leeds-lag. Marcelo Bielsa sine menn vinner denne matchen. Oddsen er 1,85 på borteseier, og det mener jeg funker greit i en dobbel.

Huddersfield Town – Wolverhampton Wanderers S 4,35 3,35 1,70 B (spillestopp kl. 2040)

Huddersfield virker håpløst fortapt i bunnen av Premier League-tabellen. De tapte 0–2 i helgen mot Newcastle, og det var the Terries 13 tap på de siste 14 kampene.

Huddersfield har kun tatt elleve poeng på 27 kamper, og de har nå hele 14 poeng opp til Cardiff som ligger på plassen over nedrykksstreken. Det virker egentlig som løpet et kjørt for dem. Dersom de skal overleve i Premier League trengs det et mirakel, og det er ingenting som tyder på at de the Terries skal klare å snu den dårlige trenden.

Hjemmelaget har ikke vunnet en Premier League-kamp siden slutten av november. Den siste seieren kom faktisk mot Wolve på Molineux.

Mens Huddersfield bare har sunket dypere og dypere ned i nedrykksgjørmen, har Wolves sust oppover på tabellen. Nykommerne tok ett poeng på bortebane mot Bournemouth i helgen, og de ligger nå på åttendeplass med 40 poeng.

Ulvene er ubeseiret i de fem siste Premier League-kampene, og de har vunnet tre av dem. Ja, de har faktisk kun tapt tre av de siste 13 Premier League-kampene. Laget henger nå med i kampen om den viktige syvendeplassen som gir Europa League-spill neste sesong. Wolves er også fortsatt med i FA-cupen, hvor de har tatt seg til kvartfinalen.

På bortebane har de vært litt opp og ned, men tre seire på de seks siste kampene er godkjent. Nå møter de et Huddersfield-lag som har tapt syv hjemmekamper på rad.

Vertene har kun tatt fem poeng på John Smith’s Stadium denne sesongen. De har tapt elleve av 14 ligakamper der. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at denne kampen blir en borteseier til Wolverhampton. Oddsen på Wolves-seier er 1,70. Den bruker vi en flott dobbel sammen med Leeds.

Tirsdagens dobbelttips er Leeds + Wolverhampton. Denne kombinasjonen gir flotte 3,15 i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet