SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Marseille elsker å spille i Nancy!

Vår oddstipper stoler på Marseille og Remy Cabella i fredagens kamp mot nedrykkstruede Nancy.

Vår oddstipper stoler på Marseille og Remy Cabella i fredagens kamp mot nedrykkstruede Nancy. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Marseille vinner «alltid» borte mot Nancy

DEL

Oddstips (Siste) Det er et variert langoddsprogram denne fredagen. Det spilles blant annet kamper i tysk 1. Bundesliga, fransk Ligue 1, dansk Superliga og nederlandsk Æresdivisjon, i tillegg er det full runde i fransk Ligue 1.

Fredagens singeltips: Vi går for en sprek U

Lørdagskupongen: Generalprøve på gullkampen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nancy - Marseille B

Fransk, Ligue 1. Selv om Nancy tok ledelsen mot Nice, så klarte de ikke å ta poeng mot tabelltreeren fra Den franske rivieraen. Nice vant kampen 1-3.

Nancy har bare tatt 31 poeng på 33 kamper, og ligger fortsatt å balansererer på nedrykksstreken. Det er kun målforskjellen som gjør at de ligger foran Lorient som er på nedrykksplass.

Formen er elendig. Nancy har kun én seier på de elleve siste kampene. Fredag møter de et Marseille-lag som har vært et mareritt for dem. Marseille har nemlig vunnet ni av de siste ti kampene mot Nancy. Det blir en tøff fredagskveld for hjemmelaget.

Høyreback Joffrey Cuffaut er suspendert, mens forsvarsspillerne Tobias Badila og Vincent Muratori og den offensive midtbanespilleren Abdou Karim Coulibaly står på lagets skadeliste.

Etter tre uavgjorte kamper på rad mot Dijon, Lille og Toulouse, var Marseille tilbake på vinnersporet i forrige serierunde. Da slo de St.-Etienne hele 4-0, og de meldte seg dermed på igjen i kampen om en plass i Europaligaen.

Marseille har vært solide defensivt de siste ukene. De har holdt nullen i fire av de fem siste kampene. Mot St. Etienne styrte de kampen gjennom samtlige 90 minutter. Thauvin scored to, mens Gomis og Payet scoret ett mål hver.

Seieren mot St. Etienne var lagets sjette kamp på rad uten tap. Før helgens kamper ligger Marseille på sjetteplass. De har tre poeng opp til Lyon, men de har én kamp mer spilt enn laget fra den franske gastronomihovedstaden. 

Marseille har et meget sterkt lag offensivt med spillere som Thauvin og Payet på kantene og Cabella på topp. De må klare seg uten angriperen Bafetimbi Gomis i denne kampen. Han er suspendert. I tillegg er venstreback Kari Rekik skadet.

Marseille remains favorite for this one and is probably closer to get the victory, but I see players of Nancy also being very attacking and threatening in this one. Their stadium is close to sold out for this clash and I definitely see them being very competitive, therefore my first choice will be goals in this one as well as both teams scoring.

3-0-seieren mot Rennes for to uker siden ga håp om at Nancy skulle klare å klatre bort fra nedrykkssonen, men det klarte de ikke. Marseille er naturlige favoritter i denne kampen, og jeg synes 1,95 i odds på bortelaget som kjemper om enplass i Europaligaen neste sesong er spennende.

Nancy slåss imidlertid for å overleve, og de tar imot Marseille på et nesten utsolgt stadion fredag. Marseille har ikke imponert på bortebane denne sesongen. De står med 3-5-8 på fremmed gress så langt, men det hører med til historien at de er ubeseiret i de tre siste kampene på bortebane.

Marseille trives godt i Nancy. De har vunnet de fem siste kampene der, og jeg tror de også vinner denne kampen. 1,95 i odds er godkjent som singeltips. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 21. april:

Total odds: