SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sagosen og PSG-stjernene feier over Nantes

Paris, Frankrike 20181213.
Sander Sagosen under kampen mellom PSG Handball mot Nantes. Mikkel Hansen med hvitt pannebånd.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Paris, Frankrike 20181213. Sander Sagosen under kampen mellom PSG Handball mot Nantes. Mikkel Hansen med hvitt pannebånd. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har funnet en spennende bortedobbel til nesten tre i odds.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Copa del Rey: Alle gode ting er tre i Copa del Rey

Oddsdobbel: Sagosen og PSG går for gruppeseier

Oddssingel NHL: Denne karen skal tjene penger for oss i natt

V65 KlosterskogenEn rakett som innfrir

V4/V5 BjerkeAlle spiller Bjerke i lunsjen

Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019

Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på semifinale i Copa del Ray, det er italiensk cup, treningskamp mellom Viking og Nest-Sotra og fransk cup. I tillegg startet VM enkeltdistanser på skøyter i Inzell med lagsprint, 3000 meter kvinner og 5 000 meter menn på menyen. Skiskytterne er i Canmore og der skal det både være normaldistanse for menn og kvinner i kveld. Og på håndballfronten er det tysk Bundesliga og Champions League på programmet.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

HBC Nantes – Paris Handball (handikap 0-1) 2,25 – 7,50 – 1,68 B (spillestopp kl. 2040)

Klikk her for å levere dette spillet

Champions League, håndball. Gruppe B. Nantes og PSG møtes for femte gang denne sesongen. Sander Sagosen og det franske hovedstadslaget har vunnet tre av dem.

De slo Nantes 35–34 i det omvendte oppgjøret i oktober. Den eneste seieren til Nantes kom i september i Trophee des Champions-kampen. Da var stillingen 34–34 etter ordinær spilletid, men Nantews vant 46–45 etter straffekast.

PSG har et fantastisk lag med spillere som den franske landslagslegenden Nikola Karabatic, tyskeren Uwe Gensheimer, norske Sander Sagosen og sist men ikke minst danske Mikkel Hansen. Danskenes svar på Chewbacca ble kåret både til den mest verdifulle spilleren i VM, og han ble også toppscorer i mesterskapet, hvor Danmark ble verdensmestere.

Nantes må klare seg uten den viktige franske landslagskeeperen Cyril Dumoulin. Han skadet kneet i VM. I stedet er det Kevin Bonnefoi som skal stå mellom stengene hos Nantes ut sesongen. Målvaktbytte vil svekke Nantes.

PSG har allerede sikret seg avansement, men de øyner muligheten til å ta gruppeseieren og få en enklere reise videre i turneringen. Nantes er fortsatt med i kampen om fjerdeplassen som gir avansement i Champions League, men de pustes i nakken av Zagreb.

PSG skal vinne denne kampen. Oddsen er litt kjedelige 1,45 i odds, men vi bruker den i en kombinasjon med en kamp fra Copa Libertadores.

Deportivo La Guaira – Atletico Nacional Medelli 3,90 – 3,15 – 1,70 B (spillestopp kl. 0025)

Copa Libertadores, 2. kvalikrunde. Copa Libertadores er Sør-Amerikas svar på Champions League. Deportivo La Guaira fra Venezuela tok seg videre fra den første kvalikrunden etter å ha slått ut Garcilaso på bortemålsregelen. Det venter tøffere motstand i den andre kvalikrunden, hvor de møter Atletico Nacional fra Colombia.

Deportivo La Guaira første Copa Libertadores kamper var ikke fri for drama. De slo ut Real Garcilaso fra Peru på bortemål. Los Naranjas var heldige som tok seg videre i turneringen. Det viktige 2-1-målet til Guaira var en gavepakke fra Garcilaso-forsvaret. De får neppe like stor hjelp fra Atletico Nacional Medelli.

Deportivo La Guaira, som ble stiftet så sent som i 2008, har gjort en bra prestasjon ved å komme seg til den andre kvalikrunden. Ligaen i Venezuela er rangert som den svakeste i Sør-Amerika, og La Guaira er i elendig form. De har tapt fire av de fem siste kampene. Det gjør at de er underdogs i kampen mot laget fra Colombia.

Atletico Nacional, som vant Copa Libertadores i 2016, har presset på seg. De er ventet å vinne kampen mot La Guaira enkelt, men de må opptre profesjonelt for å unngå å gå på et bananskall.

NB! Fredag er det ca. 600 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Laget fra Colombia tok seg til utslagsrundene i Copa Libertadores sist sesong, og El Verde er et lag som har solid erfaring fra Sør-Amerikas største klubbturnering. Alle venter at de skal ta seg greit inn i gruppespillet.

Etter å ha tatt syv poeng på de tre første ligakampene, og vunnet de to siste, er Atletico Nacional stinn av selvtillit før kampen i Venezuela.

Deportivo La Guaira skal være sjanseløse over to kamper mot Atletico Nacional. Spiller for spiller er Atletico et betydelig bedre lag enn vertene. Deportivo har strevet med å ta poeng mot langt svakere motstand enn laget de møter natt til fredag.

Jeg tror på borteseier til Atletico Nacional. Oddsen er 1,70. Det er spillbart, iallfall i en dobbel sammen med PSG i håndball.

Torsdagens dobbelttips er PSG Håndball + Atletico Nacional. Denne kombinasjonen belønnes med 2,68 i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet