Fikk 75.000 kroner til nytt kjøkken

En slik gave  er et meget verdifullt tilskudd til et nytt
kjøkken, sier skytterlagsleder Hans Sollid (til høyre) Fra v. Stian Sandli fra Sparebanken 1 Østlandet og dugnadsveteran i Alvdal skytterlag Per
Gunnar Haug.

En slik gave er et meget verdifullt tilskudd til et nytt kjøkken, sier skytterlagsleder Hans Sollid (til høyre) Fra v. Stian Sandli fra Sparebanken 1 Østlandet og dugnadsveteran i Alvdal skytterlag Per Gunnar Haug. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Alvdal skytterlags 30 år gamle kjøkken er nå byttet ut med et topp moderne med større kapasitet enn tidligere.

DEL

- Det er gledelig å kunne tilby et moderne kjøkken til folk som skal leie eller yte dugnadshjelp. Det fortjener de som skal jobbe der. Det er spesielt artig å kunne bidra med dette til de driftige arrangørene av Livestock, sier leder Alvdal Skytterlag, Hans Sollid.

Blant de i underkant av 25 fremmøtte til markeringen av det nye kjøkkenet på Alvdal skytterlags bane i forrige uke, var dugnadsveteranene Eldbjørg Trøan, Marie Lie Stormoen og Aud Synnøve Sollid. Trioen har en betydelig mengde dugnadstimer bak seg på kjøkkenet i det gamle skytterhuset fra 1923. I deres periode med flest dugnadstimer på kjøkkenet var det slett ikke uvanlig at kjøkkentjenestens første oppgave var å få "kverka" ei mus innunder vedkassa før de kunne sette i gang.

Skytterlaget mottok under markeringen en gavesjekk på 75.000 kroner fra Sparebankstiftelsen i SpareBank 1 Østlandet. Skytterlagsleder Sollid benyttet også anledningen til å takke alle bidragsytere til det nye kjøkkenet, og trakk frem æresmedlem og dugnadsarbeider Per Gunnar Haug spesielt.

- "Pelle" har ikke skutt ett skudd i Alvdal skytterlag på over 20 år, men er på alle dugnader uansett, skryter Sollid som også uttrykker takknemlighet for prosjektleder Gunnar Bråtens bidrag som, blant annet, sørget for at kjøkkenet fikk sterk nok strømforsyning.


Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags