Hurra! Røros vant finalen i Bergstadcupen!

SEIER: Røros J14 vant Bergstadcupen! Gratulerer!

SEIER: Røros J14 vant Bergstadcupen! Gratulerer! Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Gratulerer!

DEL

Et strålende fornøyd Røros J14-lag gikk av banen søndag ettermiddag etter å ha spilt en dominerende kamp mot Gimse IL i finalen av Bergstadcupen. Stillingen ble 5-1 til Røros. Lagets målskårere var Emilie Strickert, Sara Norvik, Lava Stjærn og Maren Selboe Lein. Gimse IL skåret også et selvmål.

- Dette var veldig bra. Jeg ble rørt nå. Vi har jobbet mye for å sikre seieren, og da vi meldte oss på cupen var vi akkurat nok til et lag. Vi har måttet låne inn fire spillere fra årstrinnet under oss, og alle på laget spilte kjempebra, oppsummerer en tydelig glad kaptein, Sara Norvik, rett etter kampen.

Trenerskryt

Trener Bjørg T. Lindstad var svært stolt av Røros J14. 

- Jeg visste vi hadde et sterkt lag, og det har vært mye bra spill på banen i helga. Alle står på fra start til slutt, og jeg er veldig stolt av dem, sier Lindstad.

Også assisterende trener, Frank Norvik, ga skryt til laget og sa de har spilt svært godt denne cupen, og at de har jobbet hardt for å komme dit de er i dag.

Spennende semifinale

I semifinalen spilte Røros J14 mot Rindal IL. Da ordinær tid av semifinalen var spilt, var stillingen 3-3, og kampen fikk da en overtidsomgang der første laget som scorer vinner kampen. Også denne omgangen endte uavgjort. Kampen ble til slutt avgjort ved å se hvilket lag som hadde flest cornere, hvor det ble avgjort at Røros var laget som gikk videre til finalen.

Tomålsscorer i semifinalen for Røros J14, Maren Selboe Lein, sa i forkant av finalen at de har hatt som mål å vinne Bergstadcupen og de har jobbet hardt for å komme så langt som de har gjort.

- Vi vet at det laget vi møter i finalen er et sterkt lag. Vi har spilt mot dem før, og vi satser på at vi vinner, sa Lein før finalen ble spilt.

Også komitéleder for Bergstadcupen valgte å komme med en kommentar da Røros gikk videre til finalen.

- Det er spennende med Røros J14 i finalen. Det må være lov å heie litt på sine egne selv om man leder cupen, sa Erik Sandnes Høsøien.

Slått ut

Røros 2 G14 og Os/Nansen J14 spilte også i semifinalen, men kom ikke videre. Røros 2 spilte 2-8 mot Rindal IL og Os/Nansen spilte 2-2 mot Follebu, men tapte på antall cornere.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags